VAMOS Support, wat doen jullie eigenlijk?

Kort samengevat, VAMOS Support helpt mkb bedrijven bij het formuleren én realiseren van jouw ondernemersdroom. We werken op een laagdrempelige manier met je samen: persoonlijk en professioneel. Dit doen we op vier verschillende gebieden: Strategy, Process, People en Marketing. Deze teams zorgen gezamenlijk voor structuur in jouw organisatie, effectieve processen, ijzersterke marketing én enthousiast personeel. De bedrijfsstrategie is het startpunt van al onze werkzaamheden. Zo draagt alles bij aan het realiseren van jouw ondernemersdroom. 

team van VAMOS Support

Toekomstbestendige strategieën 

Is het de hoogste tijd om jouw mkb-bedrijf te laten groeien, toekomstbestendig te maken of te digitaliseren? Of wil je jouw bedrijf juist soepel overdragen aan de volgende generatie? Onze strategen uit team Strategy helpen je bij het formuleren én realiseren van jouw ondernemersdroom. Na een intensieve brainstorm vertalen we jouw toekomstplannen naar een passende en concrete bedrijfsstrategie en stippelen we samen het pad uit dat we moeten bewandelen.  

Nu de bedrijfsstrategie helder is, gaan we samen met één of meerdere teams het uitgestippelde pad bewandelen. 

Efficiënte bedrijfsprocessen en overzichtelijke financiën 

Ons tweede team is team Process. Zij ondersteunen bij het optimaliseren van processen op de werkvloer, het visualiseren van prestaties en het structureren van de administratie. 

Wat het vraagstuk ook is, we beginnen altijd bij de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprocessen vormen het hart van elke organisatie en vormen daarom de basis voor succes. Ze zijn een vertaling van de bedrijfsstrategie, met als doel om de dagelijkse operatie soepel te laten verlopen. Vanuit de bedrijfsprocessen gaan we kijken wat de passende aanpak is voor het vraagstuk. 

super personeel

Bevlogen personeel 

Het team dat zorgt voor gelukkig, vitaal en productief personeel is team People. Zij weten als geen ander hoe belangrijk personeel is voor de ontwikkeling van jouw bedrijf. Bevlogen personeel zorgt voor betere prestaties, grotere betrokkenheid en meer plezier in het werk. Om dit te bereiken zetten onze hr-experts aan de hand van zes pijlers de koers uit, nadat jij de stip op de horizon hebt gezet.   

Een van de zes pijlers is ‘Customizing’. Weten wat onder jouw personeel leeft? “Geen bericht is goed bericht”, is volgens ons niet de juiste aanpak. Wij houden een vinger aan de pols, door proactief gesprekken te voeren en ontwikkelingsmogelijkheden voor jouw personeel te faciliteren. 

Met behulp van een strategische brainstorm waarin we de zes pijlers bespreken, komt ons People team met een passende hr-aanpak, die we vervolgens ook voor je uitvoeren.  

Effectieve marketing 

Ons laatste team, is team Marketing. Jouw producten, diensten of vacatures kunnen nog zo goed zijn, maar hoe zorg je dat de gewenste doelgroep hiervan op de hoogte is? En nog belangrijker: hoe wordt de doelgroep overtuigd om jouw product of dienst te kopen of om bij jou te komen werken?   

Team Marketing ondersteunt jou en andere mkb-ondernemers met het opstellen en uitvoeren van een ijzersterke marketingstrategie, zodat klanten en medewerkers niet om jouw onderneming heen kunnen. 

team marketing

Klaar om te vlammen? 

Dat wij veel en vooral gevarieerde kennis in huis hebben is dus één ding wat zeker is. We kunnen op tactisch en uitvoerend niveau aangesloten blijven om de resultaten te bewerkstelligen. Samen bepalen we waar behoefte aan is om jouw doelen te behalen. 

Plan een vrijblijvend gesprek in! Samen kijken we naar de mogelijkheden om jouw ondernemersdroom te formuleren én te realiseren. VAMOS! 

Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Anderen lazen ook