YES, een eigen bedrijf starten! Maar waar te beginnen?

Wat gaaf dat jij je eigen bedrijf wilt starten! Heb jij een fantastisch idee, maar weet je niet waar je moet beginnen? VAMOS Support ondersteunt startende ondernemers bij het opzetten van hun eerste, maar ook tweede of zelfs tiende bedrijf. Ondernemen zit in ons bloed en wij helpen jou dan ook graag bij dit interessante avontuur. Een eigen bedrijf op eigen kracht opzetten kost veel tijd, geld en energie. Daarnaast zijn fouten onoverkomelijk, tenzij je onze opgedane ervaring benut. Met onze kennis en ons netwerk kunnen wij samen jouw kans op succes vergroten!

eigen bedrijf starten

Eigen bedrijf starten? VAMOS!

We pakken het proces stap voor stap aan. Dit houdt in dat we starten met een pitch, waarin jij alles vertelt over jouw idee. Tijdens de pitch proberen wij te achterhalen wat jij precies van plan bent. Wat wil je gaan leveren? Wie zijn jouw potentiële klanten? Hoe ziet de huidige markt eruit? En heb jij eigenlijk nagedacht over risico’s en financiële haalbaarheid? Na de pitch gaan we de diepte in aan de hand van een intakegesprek.

Tijdens het intakegesprek bepalen wij samen waar jij echt goed in bent en waar hulp gewenst is. Het kan zo zijn dat jij een echte techneut bent en jouw product tot in de puntjes hebt uitgewerkt. Jij weet in dit geval precies hoe het product in elkaar zit, wat het gaat kosten en wie jouw product kan gebruiken. Hoe jij deze potentiële klanten gaat vinden en hoeveel geld jij hier aan uit kan geven is wellicht een stuk lastiger te beantwoorden.

Ook jouw bedrijf is uniek

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Daarom geloven wij niet in een standaardaanpak. Aan de hand van de intake stellen wij een persoonlijk stappenplan op voor de komende tijd, waarbij we samen bepalen wie en wat jij nodig hebt om jouw bedrijf succesvol in de markt te zetten. Dit kunnen ervaren ondernemers zijn die jou helpen met jouw bedrijfsstrategie en/of persoonlijke coaching, maar ook hoogopgeleide studenten kunnen jou bij bepaalde zaken ondersteunen middels een snelle en professionele uitvoering. Zo kun jij je richten op andere essentiële onderdelen van jouw bedrijf!

VAMOS naaldwijk werknemers

Aan de slag met een
strategisch adviseur
van VAMOS support?
Laten we kennismaken!

Het bekende spreekwoord ‘een goed begin is het halve werk’ past goed bij het opstarten van een eigen bedrijf. Laten wij jou nou net de juiste handvatten voor dat goede begin kunnen aanraken. Ben jij van plan om jouw eigen onderneming te starten en twijfel je nog over de aanpak? We helpen je graag verder tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Anderen lazen ook