Marketing2021-08-25T10:19:09+00:00
Home»Expertises»Marketing

Marketing:

Claim jouw positie in de markt met een ijzersterke marketingstrategie

Jouw product of dienst kan nog zo goed zijn, maar zonder een effectieve marketingstrategie weet niemand dat je überhaupt bestaat. Daarom is marketing cruciaal voor het succes van jouw bedrijf. Maar hoe zorg je dat klanten van jouw bestaan op de hoogte zijn en nog belangrijker: hoe overtuig je ze om jouw product of dienst te kopen? VAMOS Support helpt je graag om dit vraagstuk te tackelen.

Wat is een marketingstrategie?

Marketing omvat alle activiteiten, die je met jouw bedrijf uitvoert, om de verkoop van jouw producten of diensten te stimuleren. Een marketingstrategie is een plan dat de diverse marketingactiviteiten om dit te bereiken in beeld brengt. Door tijd en geld in een heldere marketingstrategie te steken, weet je waar jij je op welk moment op moet focussen. Want laten we eerlijk zijn; de mogelijkheden op het vlak van marketing zijn eindeloos. Door focus aan te brengen in jouw marketing kun je zelfverzekerde, gerichte en effectieve stappen zetten die bijdragen aan de groei van jouw bedrijf.

Dit kunnen onze Marketing-professionals voor je betekenen:

VAMOS Support werkt samen met een team enthousiaste, gepassioneerde en hoogopgeleide studenten en experts. Deze experts kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met jouw marketingstrategie. De expertise binnen ons team is breed: Zoek je iemand die je kan helpen met het opstellen van een marketing- of communicatieplan? Of heb je hulp nodig op het gebied van social advertising of copywriting? Geen probleem! VAMOS Support kan je met deze (en nog vele andere) marketing-vraagstukken helpen.

Marketing nieuws & cases

Het Marketing-team

Onze marketing professionals ondersteunen je graag op het vlak van marketing. Dit zijn onze Marketing-toppers:

Rose Baremans
Rose BaremansMarketing
John Mulder
John MulderMarketing
Niek Thoen
Niek ThoenStrategy & Marketing
Joy van Raaij
Joy van RaaijMarketing
Natascha de Swart
Natascha de SwartStrategy & Marketing
Emma van Veldhoven
Emma van VeldhovenMarketing

Wil je graag kennismaken?

Ben je benieuwd hoe wij de marketing van jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem geheel vrijblijvend contact op voor het plannen van een kennismaking.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ga naar de bovenkant