Marketing2024-01-09T09:14:04+00:00

Marketing:

Zorgt voor omzetgroei

Of je nu jouw positie in de markt wilt behouden of versterken, een nieuw product of onderscheidende dienst wilt lanceren, klanten wilt laten groeien of een nieuwe markt wilt betreden. Wij geloven dat effectieve marketing de sleutel is tot succes. Met creatieve product-marktcombinaties, onderscheidend vermogen en authentieke verhalen blijf je de concurrentie voor en verhoog je de klantwaarde.

Strategisch marketingplan communicatie

Ontsteek de vlam van omzetgroei met krachtige marketing.
Hoe doet VAMOS Support dat dan?

Het bedenken van kansrijke product-marktcombinaties vraagt om een commerciële denkwijze, de basis voor het terugvinden van jouw onderscheidend vermogen. Door met een creatieve blik en een vastberaden houding aan de slag te gaan, claim jij binnen afzienbare tijd weer jouw sterke positie in de markt. Hierdoor kiezen klanten en medewerkers weer doelbewust voor jouw bedrijf.

Minstens zo belangrijk zijn het verbeteren van de klantbeleving en het blijven versterken van jouw (werkgevers)merk. Onze marketeers gaan voor duurzame omzetgroei en bedenken, ontwikkelen en lanceren creatieve, onderscheidende en authentieke ideeën voor jouw bedrijf.

Benieuwd hoe we te werk gaan in de praktijk?

Het Marketing team

Onze marketing professionals ondersteunen je graag op het vlak van marketing. Dit zijn onze Marketing toppers:

Joy van Raaij
Joy van RaaijMarketing
Natascha de Swart
Natascha de SwartStrategy & Marketing
Niek Thoen
Niek ThoenStrategy & Marketing
Emma van der Wilk
Emma van der WilkMarketing
Robin Krijger
Robin KrijgerMarketing & People
Tess van der Ark
Tess van der ArkMarketing
Yoerike van der Wel
Yoerike van der WelMarketing

Wil je kennismaken met een strateeg van VAMOS Support?

Plan een vrijblijvend gesprek in! Onder het genot van een lekker bakkie koffie nemen we de inhoud van jouw vraagstuk(ken) door en kijken we waar (en óf) we kunnen helpen.

Ga naar de bovenkant