Marketing2023-03-09T13:13:30+00:00
Home»Expertises»Marketing

Marketing:

Claim jouw positie in de markt met een ijzersterke marketingstrategie

Jouw product of dienst kan nog zo goed zijn, maar zonder een effectieve marketingstrategie weet niemand dat je überhaupt bestaat. Daarom is marketing cruciaal voor het succes van jouw bedrijf. Maar hoe zorg je dat klanten van jouw bestaan op de hoogte zijn en nog belangrijker: hoe overtuig je ze om jouw product of dienst te kopen? VAMOS Support helpt je graag om dit vraagstuk te tackelen.

Benieuwd hoe we te werk gaan in de praktijk?

Wat is een marketingstrategie?

Marketing omvat alle activiteiten, die je met jouw bedrijf uitvoert, om de verkoop van jouw producten of diensten te stimuleren. Een marketingstrategie is een plan dat de diverse marketingactiviteiten om dit te bereiken in beeld brengt. Door tijd en geld in een heldere marketingstrategie te steken, weet je waar jij je op welk moment op moet focussen. Want laten we eerlijk zijn; de mogelijkheden op het vlak van marketing zijn eindeloos. Door focus aan te brengen in jouw marketing kun je zelfverzekerde, gerichte en effectieve stappen zetten die bijdragen aan de groei van jouw bedrijf.

Dit kunnen onze Marketing-professionals voor je betekenen:

VAMOS Support werkt samen met een team enthousiaste, gepassioneerde en hoogopgeleide strategen, adviseurs en trainees. Deze experts kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met jouw marketingstrategie. Loop je al een tijdje rond met een onwijs goed idee, maar weet je simpelweg niet waar te beginnen? Blijft de eerste verkoop al een tijdje uit of gaat het verkopen jou te langzaam? Dan is het de hoogste tijd om met onze marketingexperts te brainstormen over het vermarkten van jouw product in een strategische marketing brainstorm. Of zoek je iemand die je kan helpen met het opstellen van een marketing- of communicatieplan en het uitvoeren hiervan? Geen probleem! VAMOS Support kan je met deze (en nog vele andere) marketing-vraagstukken helpen.

Marketing nieuws & cases

Het Marketing team

Onze marketing professionals ondersteunen je graag op het vlak van marketing. Dit zijn onze Marketing toppers:

Rose Baremans
Rose BaremansMarketing
Joy van Raaij
Joy van RaaijMarketing
Natascha de Swart
Natascha de SwartStrategy & Marketing
Niek Thoen
Niek ThoenStrategy & Marketing
Emma van Veldhoven
Emma van VeldhovenMarketing
Robin Krijger
Robin KrijgerMarketing
Mila Overgaag
Mila OvergaagMarketing
Tess van der Ark
Tess van der ArkMarketing
Yoerike van der Wel
Yoerike van der WelMarketing

Wil je kennismaken met een strateeg van VAMOS Support?

Plan een vrijblijvend gesprek in! Onder het genot van een lekker bakkie koffie nemen we de inhoud van jouw vraagstuk(ken) door en kijken we waar (en óf) we kunnen helpen.

Ga naar de bovenkant