Home»Referenties

Klanten

Referenties

Logo
Wij hebben VAMOS Support ingezet om ons te ondersteunen in de uitvoering van projecten. Als projectleider heeft Tom diverse projecten succesvol voor ons uitgevoerd. Daar zijn wij blij mee. Hij is betrokken, kundig en resultaatgericht.
Rob, WPS

Ik zie de marketing als traject dat door moet lopen. Wanneer ik dit zelf zou doen is er altijd iets anders dat ‘belangrijker’ is. Met Natascha als partner op dit gebied loopt alles in de afgesproken lijn door. Een dagdeel in de week werkt ze vanuit ons kantoor. Doordat ze er is plan je geen afspraken in en kan je in overleg bij sturen waar nodig. Ik ervaar de samenwerking als zeer prettig. Als ik Natascha moet omschrijven is het: ze zegt wat ze doet, en doet wat ze zegt.

Raymond, Schoon Westland

VAMOS Support heeft voor ons als Texa al veel betekend. Een aantal maanden geleden zijn wij zeer intensief de processen gaan opschonen en veranderen naar een tegenwoordige tijd. Hierbij is VAMOS Support een sterke kracht, die buiten de dagelijkse werkzaamheden van het bedrijf kan blijven en daardoor een beter objectief beeld kan vormen. Hierdoor worden de processen met een versnelde gang aangepast, en levert het ons bedrijf sneller een groter positief resultaat op.

Lars, Texa Dakbedekkingen

In een hele korte periode is er een dijk van een samenwerking tot stand gekomen met Natascha. Ze gaat doelgericht en gestructureerd te werk. Nieuwe materie maakt zij zich ontzettend snel eigen. Haar creativiteit, positiviteit en betrokkenheid werken aanstekelijk. Ze behoudt steeds het overzicht, stimuleert, initieert en houdt ons spiegels voor. Daarnaast beschikt Natascha over een groot en deskundig inzetbaar netwerk. Ze schakelt soepel tussen strategie en uitvoering, kortom een échte aanwinst voor onze organisatie. We hopen nog lang met deze vakvrouw samen te werken!

Anke, Macero

Natascha en Tom hebben mij in twee inspirerende brainstormsessies fijn geholpen richting te geven aan de toekomst van mijn ondernemersactiviteiten. Een aanrader!

Bart, Bart van Meurs Productontwikkeling
Logo