Klanten

Referenties

“Wij hebben voor VAMOS Support gekozen omdat we op zoek waren naar een specialist om een medewerker tijdelijk op te vangen die met zwangerschapsverlof is. Door deze ondersteuning worden de werkzaamheden gecontinueerd. Het is fijn samenwerken met VAMOS.”

Rick, All Jobs Wayfinding & Parking Solutions

“Ik ben nu al heel erg blij met het resultaat van de brainstormsessie. Dit heeft mij veel inzicht gegeven in mijn bedrijf en waar kansen liggen. Door goede vragen te stellen en hun ervaring is dit zeker een aanrader voor elke ondernemer!”

“In een hele korte periode is er een dijk van een samenwerking tot stand gekomen met Natascha. Ze gaat doelgericht en gestructureerd te werk. Nieuwe materie maakt zij zich ontzettend snel eigen. Haar creativiteit, positiviteit en betrokkenheid werken aanstekelijk. Ze behoudt steeds het overzicht, stimuleert, initieert en houdt ons spiegels voor. Daarnaast beschikt Natascha over een groot en deskundig inzetbaar netwerk. Ze schakelt soepel tussen strategie en uitvoering, kortom een échte aanwinst voor onze organisatie. We hopen nog lang met deze vakvrouw samen te werken!”

Anke, Macero

“VAMOS biedt allerlei expertises aan, die wij goed kunnen gebruiken voor zowel hr als de financiën. De samenwerking is gezellig en kundig. Het ontzorgt ons, zodat wij ons kunnen richten op onze klantgerichte diensten.”

“VAMOS bestaat uit een team jonge en gedreven professionals, die niet bang zijn om oplossingen aan te dragen die buiten de gebaande paden liggen. Als ik met drie woorden de dienstverlening van VAMOS moet omschrijven, kies ik flexibiliteit, professionaliteit en daadkrachtig. Dankzij Joy’s support vanuit VAMOS is ons team een sterke speler rijker.”

Mirjan, Stolze

“Het is erg fijn dat VAMOS mij kan ondersteunen op administratief gebied, zodat ik als startende ondernemer de rust krijg om te kunnen focussen op de ontwikkeling van mijn eigen bedrijf en expertise, wat ook weer rust en stabiliteit met zich meebrengt.”

Koen, Vertex

“VAMOS Support heeft ons geholpen processen te standaardiseren om op deze manier intern en extern verder te kunnen bouwen aan het werkplezier en de klanttevredenheid.”

Kevin, BICT Groep

“De samenwerking verloopt uitstekend. De communicatie vanuit VAMOS is duidelijk. De social media kanalen & website zijn in professionele handen, waardoor mijn bedrijf online de juiste & een vakkundige uitstraling heeft.”

De expertise die Emma met zich meebrengt bij Van der Ende zorgt ervoor dat we een beter overzicht hebben in onze plannen en onze relaties beter kunnen bedienen.
Ahmed, Van der Ende Valve Service

“De goede hulp die wij de afgelopen periode hebben gehad. Door de stappen die we met ze allen hebben gemaakt zijn we als bedrijf en personen erg gegroeid. Het maakt me ook trots waar we nu staan en dat terwijl we nog lang niet klaar zijn.”

“VAMOS support is een bedrijf die je op alle vlakken van het bedrijfsleven kan bijstaan en ondersteunen. Van RI&E tot aan marketing of financiële inzichten. Zij hebben ons op alle fronten bijgestaan om het bedrijf te worden die we nu zijn.”

Sebastiaan, Schoon Westland

“Wij maken op het moment het meeste gebruik van hr en dit werpt zijn vruchten af. Als werkgever ben je toch meer met je werk bezig en zie je problemen die ontstaan onder het personeel over het hoofd. Dit wordt dan extern opgepakt en heeft een helende werking, omdat er met een extern persoon (misschien wel een vertrouwenspersoon zelfs) meer uit het personeel komt dan dat jij als werkgever te horen krijgt. En dat is je kwaliteit ook niet en dat moet je in willen zien. Blijf bij je leest.”

“VAMOS Support heeft voor ons als Texa al veel betekend. Een aantal maanden geleden zijn wij zeer intensief de processen gaan opschonen en veranderen naar een tegenwoordige tijd. Hierbij is VAMOS Support een sterke kracht, die buiten de dagelijkse werkzaamheden van het bedrijf kan blijven en daardoor een beter objectief beeld kan vormen. Hierdoor worden de processen met een versnelde gang aangepast, en levert het ons bedrijf sneller een groter positief resultaat op.”

“Natascha ondersteund ons bedrijf op een leuke verfrissende manier, zij brengt ons tot nieuwe interessante inzichten. Samenwerken met Natascha en VAMOS Support geeft energie!”

Karin, ATMK
Logo

“Wij hebben VAMOS Support ingezet om ons te ondersteunen in de uitvoering van projecten. Als projectleider heeft Tom diverse projecten succesvol voor ons uitgevoerd. Daar zijn wij blij mee. Hij is betrokken, kundig en resultaatgericht.”

Rob, WPS

“VAMOS Support is een partij waar je echt op kan bouwen en stappen mee kunt zetten! Zeker op het moment dat je ondersteuning nodig hebt op bepaalde onderwerpen, waar je nog geen fulltimers voor nodig hebt, zeker een aanrader!”

Frank, LinkThings

“Professionele aanpak, prettig in contact. Denken goed mee in oplossingen en dragen ook andere mogelijkheden aan. Een sparringpartner die ook levert, dat is de kracht van VAMOS!”

Aizo, Tekno

“Wij hebben de hr en marketing afdeling uitbesteed aan VAMOS Support, zodat wij ons kunnen focussen op de zaken waarin wij goed zijn. De ervaring met VAMOS Support is dat ze flexibel zijn, en snel kunnen schakelen als het nodig is, je kunt het een verlengstuk van ons bedrijf noemen voor zaken die belangrijk zijn maar wij geen capaciteit voor hebben. Complimenten!”

“VAMOS Support heeft mij goed geholpen met het bouwen aan de fundering van Prokeur, dat heeft gezorgd voor het kunnen aannemen van mijn eerste werknemer. Nu de fundering staat helpt VAMOS mij met het verder uitbouwen van Prokeur en mij als persoon door nieuwe doelen te stellen. We focussen op branding, professionalisering, automatisering en zijn we inmiddels opzoek naar de 3e werknemer!”

Lerdy, Prokeur

“VAMOS Support is een enthousiaste en betrokken club. In de nog korte samenwerking hebben ze onze bedrijfsvoering en ambities helder weten te verwoorden in een strategie!”

Pascal, Samax

“De samenwerking met VAMOS Support verliep flexibel. Er wordt altijd proactief gehandeld en de meiden zijn je altijd voor en stellen kritische vragen waar je echt wat aan hebt. Kortom: dit raad ik voor elk (startend) bedrijf aan.”

John, Zoomin'

“VAMOS heeft een mooie e-learning tool opgezet voor onze kunststof bracheorganisatie. Door implementatie van slimme software en goede content is het nu een prachtig platform om de lidbedrijven op voorsprong te zetten door training van nieuwe en bestaande medewerkers.”

Robert, UNIK
Logo

Wil je kennismaken?

Plan een vrijblijvend gesprek in! Onder het genot van een lekker bakkie koffie nemen we de inhoud van jouw vraagstuk(ken) door en kijken we waar (en óf) we kunnen helpen.