Home»Referenties

Klanten

Referenties

“De samenwerking met VAMOS Support is met Tom en hele team als zeer prettig ervaren. In elk project wordt er constructief en doelgericht gewerkt! En de positiviteit die VAMOS meebrengt is op alle afdelingen te merken.”

“Ik ben nu al heel erg blij met het resultaat van de brainstormsessie. Dit heeft mij veel inzicht gegeven in mijn bedrijf en waar kansen liggen. Door goede vragen te stellen en hun ervaring is dit zeker een aanrader voor elke ondernemer!”

“Ik zie de marketing als traject dat door moet lopen. Wanneer ik dit zelf zou doen is er altijd iets anders dat ‘belangrijker’ is. Met Natascha als partner op dit gebied loopt alles in de afgesproken lijn door. Een dagdeel in de week werkt ze vanuit ons kantoor. Doordat ze er is plan je geen afspraken in en kan je in overleg bij sturen waar nodig. Ik ervaar de samenwerking als zeer prettig. Als ik Natascha moet omschrijven is het: ze zegt wat ze doet, en doet wat ze zegt.”

“Professionele aanpak, prettig in contact. Denken goed mee in oplossingen en dragen ook andere mogelijkheden aan. Een sparringpartner die ook levert, dat is de kracht van VAMOS!”

Aizo, Tekno

“VAMOS bestaat uit een team jonge en gedreven professionals, die niet bang zijn om oplossingen aan te dragen die buiten de gebaande paden liggen. Als ik met drie woorden de dienstverlening van VAMOS moet omschrijven, kies ik flexibiliteit, professionaliteit en daadkrachtig. Dankzij Joy’s support vanuit VAMOS is ons team een sterke speler rijker.”

Mirjan, Stolze

“Ik ervaar de samenwerking met VAMOS Support als prettig. Met behulp van VAMOS werken wij aan het vergroten van onze naamsbekendheid en hebben wij een partner gevonden die zorgt voor meer exposure.”

John-Patrick, WH Personeelsdiensten

“Natascha ondersteund ons bedrijf op een leuke verfrissende manier, zij brengt ons tot nieuwe interessante inzichten. Samenwerken met Natascha en VAMOS Support geeft energie!”

Karin, ATMK

“VAMOS Support heeft ons geholpen processen te standaardiseren om op deze manier intern en extern verder te kunnen bouwen aan het werkplezier en de klanttevredenheid.”

Kevin, BICT Groep

“Wij waren op zoek naar een club jonge mensen met frisse ideeën en een onbevangen aanpak voor een marketing strategie. Wat we bij VAMOS Support er ook nog eens bij kregen waren leuke sparringpartners. Inmiddels zijn we zichtbaar op social media (voor het eerst) en zijn een aantal van onze conculega’s stilletjes jaloers op onze aanpak.”

“De samenwerking verloopt uitstekend. De communicatie vanuit VAMOS is duidelijk. De social media kanalen & website zijn in professionele handen, waardoor mijn bedrijf online de juiste & een vakkundige uitstraling heeft.”

“Ondernemen doe je nooit alleen. Door de samenwerking met VAMOS Support kan ik sparren met mensen die weten wat ik doe en wat ik wil en maken we daar samen een groot succes van!”

Lerdy, Prokeur

“VAMOS Support heeft voor ons als Texa al veel betekend. Een aantal maanden geleden zijn wij zeer intensief de processen gaan opschonen en veranderen naar een tegenwoordige tijd. Hierbij is VAMOS Support een sterke kracht, die buiten de dagelijkse werkzaamheden van het bedrijf kan blijven en daardoor een beter objectief beeld kan vormen. Hierdoor worden de processen met een versnelde gang aangepast, en levert het ons bedrijf sneller een groter positief resultaat op.”

“In een hele korte periode is er een dijk van een samenwerking tot stand gekomen met Natascha. Ze gaat doelgericht en gestructureerd te werk. Nieuwe materie maakt zij zich ontzettend snel eigen. Haar creativiteit, positiviteit en betrokkenheid werken aanstekelijk. Ze behoudt steeds het overzicht, stimuleert, initieert en houdt ons spiegels voor. Daarnaast beschikt Natascha over een groot en deskundig inzetbaar netwerk. Ze schakelt soepel tussen strategie en uitvoering, kortom een échte aanwinst voor onze organisatie. We hopen nog lang met deze vakvrouw samen te werken!”

Anke, Macero

“Wij hebben de hr en marketing afdeling uitbesteed aan VAMOS Support, zodat wij ons kunnen focussen op de zaken waarin wij goed zijn. De ervaring met VAMOS Support is dat ze flexibel zijn, en snel kunnen schakelen als het nodig is, je kunt het een verlengstuk van ons bedrijf noemen voor zaken die belangrijk zijn maar wij geen capaciteit voor hebben. Complimenten!”

“Wij maken op het moment het meeste gebruik van hr en dit werpt zijn vruchten af. Als werkgever ben je toch meer met je werk bezig en zie je problemen die ontstaan onder het personeel over het hoofd. Dit wordt dan extern opgepakt en heeft een helende werking, omdat er met een extern persoon (misschien wel een vertrouwenspersoon zelfs) meer uit het personeel komt dan dat jij als werkgever te horen krijgt. En dat is je kwaliteit ook niet en dat moet je in willen zien. Blijf bij je leest.”

“De goede hulp die wij de afgelopen periode hebben gehad. Door de stappen die we met ze allen hebben gemaakt zijn we als bedrijf en personen erg gegroeid. Het maakt me ook trots waar we nu staan en dat terwijl we nog lang niet klaar zijn.”

“Het is erg fijn dat VAMOS mij kan ondersteunen op administratief gebied, zodat ik als startende ondernemer de rust krijg om te kunnen focussen op de ontwikkeling van mijn eigen bedrijf en expertise, wat ook weer rust en stabiliteit met zich meebrengt.”

Koen, Vertex
Logo

“Wij hebben VAMOS Support ingezet om ons te ondersteunen in de uitvoering van projecten. Als projectleider heeft Tom diverse projecten succesvol voor ons uitgevoerd. Daar zijn wij blij mee. Hij is betrokken, kundig en resultaatgericht.”

Rob, WPS

“Door de BMC sessie hebben we helder waar we strategisch mee aan de slag moeten én willen!”

“VAMOS Support is een partij waar je echt op kan bouwen en stappen mee kunt zetten! Zeker op het moment dat je ondersteuning nodig hebt op bepaalde onderwerpen, waar je nog geen fulltimers voor nodig hebt, zeker een aanrader!”

Frank, LinkThings

“VAMOS heeft een mooie e-learning tool opgezet voor onze kunststof bracheorganisatie. Door implementatie van slimme software en goede content is het nu een prachtig platform om de lidbedrijven op voorsprong te zetten door training van nieuwe en bestaande medewerkers.”

Robert, UNIK

“De samenwerking met VAMOS Support verliep flexibel. Er wordt altijd proactief gehandeld en de meiden zijn je altijd voor en stellen kritische vragen waar je echt wat aan hebt. Kortom: dit raad ik voor elk (startend) bedrijf aan.”

John, Zoomin'

“VAMOS biedt allerlei expertises aan, die wij goed kunnen gebruiken voor zowel hr als de financiën. De samenwerking is gezellig en kundig. Het ontzorgt ons, zodat wij ons kunnen richten op onze klantgerichte diensten.”

Logo

Wil je kennismaken?

Plan een vrijblijvend gesprek in! Onder het genot van een lekker bakkie koffie nemen we de inhoud van jouw vraagstuk(ken) door en kijken we waar (en óf) we kunnen helpen.