Home»Referenties

Klanten

Referenties

VAMOS Support heeft voor ons als Texa al veel betekend. Een aantal maanden geleden zijn wij zeer intensief de processen gaan opschonen en veranderen naar een tegenwoordige tijd. Hierbij is VAMOS Support een sterke kracht, die buiten de dagelijkse werkzaamheden van het bedrijf kan blijven en daardoor een beter objectief beeld kan vormen. Hierdoor worden de processen met een versnelde gang aangepast, en levert het ons bedrijf sneller een groter positief resultaat op.

Lars, Texa Dakbedekkingen

Ik ervaar de samenwerking met VAMOS Support als prettig. Met behulp van VAMOS werken wij aan het vergroten van onze naamsbekendheid en hebben wij een partner gevonden die zorgt voor meer exposure.

John-Patrick, WH Personeelsdiensten

Wij maken op het moment het meeste gebruik van hr en dit werpt zijn vruchten af. Als werkgever ben je toch meer met je werk bezig en zie je problemen die ontstaan onder het personeel over het hoofd. Dit wordt dan extern opgepakt en heeft een helende werking, omdat er met een extern persoon (misschien wel een vertrouwenspersoon zelfs) meer uit het personeel komt dan dat jij als werkgever te horen krijgt. En dat is je kwaliteit ook niet en dat moet je in willen zien. Blijf bij je leest.

Niels, Niels Bransen Advies & Projecten
Logo
Wij hebben VAMOS Support ingezet om ons te ondersteunen in de uitvoering van projecten. Als projectleider heeft Tom diverse projecten succesvol voor ons uitgevoerd. Daar zijn wij blij mee. Hij is betrokken, kundig en resultaatgericht.
Rob, WPS

Ik zie de marketing als traject dat door moet lopen. Wanneer ik dit zelf zou doen is er altijd iets anders dat ‘belangrijker’ is. Met Natascha als partner op dit gebied loopt alles in de afgesproken lijn door. Een dagdeel in de week werkt ze vanuit ons kantoor. Doordat ze er is plan je geen afspraken in en kan je in overleg bij sturen waar nodig. Ik ervaar de samenwerking als zeer prettig. Als ik Natascha moet omschrijven is het: ze zegt wat ze doet, en doet wat ze zegt.

Raymond, Schoon Westland

In een hele korte periode is er een dijk van een samenwerking tot stand gekomen met Natascha. Ze gaat doelgericht en gestructureerd te werk. Nieuwe materie maakt zij zich ontzettend snel eigen. Haar creativiteit, positiviteit en betrokkenheid werken aanstekelijk. Ze behoudt steeds het overzicht, stimuleert, initieert en houdt ons spiegels voor. Daarnaast beschikt Natascha over een groot en deskundig inzetbaar netwerk. Ze schakelt soepel tussen strategie en uitvoering, kortom een échte aanwinst voor onze organisatie. We hopen nog lang met deze vakvrouw samen te werken!

Anke, Macero

Een poos geleden heb ik een brainstormsessie gehad met Natascha en Niek. Ik wist niet goed wat ik moest verwachten en ging er helemaal blank in. Wat ik erg leuk vond, is dat je echt even vanaf een andere kant naar je eigen bedrijf kijkt. Dit was voor mij een leerzame en leuke ervaring. Na de brainstorm sessie met Natascha en Niek doe ik wat vaker een klein stapje terug om eens op een rijtje te zetten en goed te kijken waar ik sta binnen de markt. Door af een toe een klein stapje terug te doen heb ik het idee dat ik gemakkelijker en meer doordacht een beslissing kan nemen over bepaalde vraagstukken.

Melanie, Enjoy Granola

Ondernemen doe je nooit alleen. Door de samenwerking met VAMOS Support kan ik sparren met mensen die weten wat ik doe en wat ik wil en maken we daar samen een groot succes van!

Lerdy, Prokeur
Logo