Process2022-11-28T09:10:04+00:00
Home»Expertises»Process

Process:

Processen, organisatie en IT

Bedrijfsprocessen vormen het hart van elke organisatie en kunnen daarom de basis voor succes vormen. Ze zijn een vertaling van de strategie, met als doel om de dagelijkse operatie soepel te laten verlopen. Wanneer deze processen goed ingericht zijn, weet iedereen in de organisatie wat hij op welk moment moet doen en op welke manier dat moet gebeuren. Het resultaat is een gestroomlijnd productieproces, een foutloze administratie of een perfect getimede levering. Aan de andere kant herken je inefficiënte processen aan fouten, verkeerde leveringen of onduidelijke verantwoordelijkheden. Vaak gaat dit gepaard met slechte informatievoorzieningen en gebrekkige IT.

Om als organisatie goed te kunnen presteren, is het dus noodzaak dat de basis goed staat en deze processen optimaal ingericht zijn. Hierbij is het ook van belang dat de organisatiestructuur goed staat en iedereen binnen de organisatie weet wat zijn of haar verantwoordelijkheden zijn.

Benieuwd hoe we te werk gaan in de praktijk?

Effectieve oplossingen door een praktische aanpak

Onze specialisten weten als geen ander dat echte oplossingen vooral praktisch moeten zijn. Daarom beginnen wij altijd met een diepgaande analyse. Het vertrekpunt is om (financiële) cijfers te gebruiken om problemen te analyseren, maar we kijken ook voorbij de cijfers. We nemen de tijd om de werkvloer van onze klant te leren kennen en daarmee een compleet beeld van de situatie te krijgen. Wanneer we een verbetering voorstellen zal deze altijd gebaseerd zijn op een grondige analyse van data én de werkelijke gang van zaken op de werkvloer.

Implementatie en slimme IT

Doordat we jouw organisatie hebben geanalyseerd en van dichtbij aan het werk hebben gezien, begrijpen we de processen echt. Door onze betrokkenheid zijn we in de juiste positie om de implementatie van verbeteringen op ons te nemen. De rol van slimme IT wordt steeds groter om succesvol procesverbeteringen door te voeren. We koppelen kennis van IT aan kennis van jouw bedrijf en zorgen ervoor dat IT-technologieën de procesverbeteringen in een stroomversnelling brengen. Dit doen we door middel van slimme, laagdrempelige software en zo zetten we snel een werkende oplossing neer.

Process nieuws & cases

Het Process team

Ons Process team staat te popelen om voor je te werken. Hier vind je een overzicht van de kanjers die jouw operationele processen naar een hoger niveau kunnen tillen:

Thijs Hofland
Thijs HoflandStrategy & Process
Tom Baremans
Tom BaremansStrategy & Process
Stijn Endhoven
Stijn EndhovenProcess
Remco van Velden
Remco van VeldenProcess
Sanne Scheffers
Sanne ScheffersProcess
Nick van der Kraan
Nick van der KraanProcess

Kennismaken? Neem contact op!

Vraag jij je af wat VAMOS Support voor je op het gebied van processen kan doen? Voel je vrij om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen voor een kennismaking!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ga naar de bovenkant