Supporters

VAMOS Support is een unieke samenwerkingsconcept met een groep enthousiaste young professionals. Maar wie zijn wij? Het team van VAMOS Support bestaat uit jonge, ambitieuze en ondernemende Supporters, die stuk voor stuk staan te popelen om voor je te werken.

Process

Ons Process team staat te popelen om voor je te werken. Dit zijn onze Supporters die jouw operationele & financiële processen naar een hoger niveau tillen:

Nick van der Kraan
Nick van der KraanProcess adviseur

“De voorbije jaren ben ik vooral bezig geweest met de administratieve werkzaamheden van diverse bedrijven. Naast dat ik dit met plezier doe, ga ik ook graag een stapje verder met het digitaliseren hiervan en het opstellen en meten van KPI’s van deze bedrijven. De vooruitgang die hieruit dan naar voren komt motiveert mij om vervolgens weer nog harder te werken!”

Remco van Velden
Remco van VeldenProcess adviseur

“Zo wel intern als voor klanten kan ik een financiële administratie bijhouden, wat ik ook erg leuk vind! De data die hierdoor beschikbaar komt kan ik interpreteren en gebruiken bij het opstellen en bijhouden van (financiële en operationele) KPI’s. Hiermee meet ik de vooruitgang van het bedrijf!”

Sanne Scheffers
Sanne ScheffersProcess adviseur

“Het verder helpen van bedrijven is waar ik enthousiast van word. Wat het vraagstuk ook betreft, ik help een bedrijf graag bij het in kaart brengen van het probleem en het zoeken naar een oplossing.”

Tom Baremans
Tom BaremansProcess strateeg

“Vandaag beter worden dan gisteren, daar ga ik voor! Privé, met VAMOS en natuurlijk bij alle fantastische opdrachtgevers. Met een helicopterview analiseer ik bedrijven om de ondernemer vervolgens te helpen naar een duurzame, winstgevende organisatie met de juiste strategie, organisatie en processen.”

Stijn Endhoven
Stijn EndhovenProcess trainee

“Volledige grip hebben over je financiële administratie? Dat is waar ik voor ben! Het bijhouden van de administratieve processen voor een bedrijf doe ik met veel plezier. Door theorie van mijn studie toe te passen in de praktijk blijf ik mezelf ontwikkelen!”

Wordt jij onze nieuwe Process Adviseur?
Wordt jij onze nieuwe Process Adviseur?

Marketing

Onze toppers op het gebied van marketing kunnen niet wachten om je in de marketingwerkzaamheden te ondersteunen. Dit is ons Marketing team:

Natascha de Swart
Natascha de SwartMarketing strateeg

“Als lid, strateeg en coach is geen enkele dag hetzelfde. Ik vind het heel fijn om samen met mijn ambitieuze collega’s de toekomstige (marketing)strategie van bedrijven uit te stippelen. Het is pas echt een feestje als we daarna het vertrouwen krijgen om de plannen daadwerkelijk te realiseren.”

Emma van der Wilk
Emma van der WilkMarketing adviseur

“Samenwerken met mkb-ondernemers uit diverse branches om al hun marketingdromen waar te maken, daar word ik blij van. Bovendien krijg ik door zowel de hoge afwisseling in projecten als de fijne coaching volop de mogelijkheid om mij te ontwikkelen.”

Yoerike van der Wel
Yoerike van der WelMarketing adviseur

“Van content schrijven tot het uitdenken en uitrollen van een marketingcampagne: the sky is the limit. Dit is voor mij de perfecte omschrijving van marketing. Iedere onderneming is anders en daarmee ook iedere opdracht en aanpak. Dit maakt het elke keer een uitdaging, maar vooral heel leuk! ”

Joy van Raaij
Joy van RaaijMarketing adviseur

“Geboren en getogen in Westland én ook helemaal thuis in marketing en communicatie! Ik begrijp dat een pakkende tekst meer is dan woorden en ik geniet ervan om organisaties te helpen met verbeteringen.”

Robin Krijger
Robin KrijgerMarketing & People adviseur

“Ik ben gek op marketing en weet hoe belangrijk het positioneren en uitdragen van een merk is. Samen met de ondernemer en de werknemers een sterk werkgeversmerk bouwen, dat is waar ik energie van krijg.”

Niek Thoen
Niek ThoenMarketing strateeg

“Op onze referentiepagina is te zien voor welke mooie bedrijven we mogen werken, je begrijpt dan dat elke dag een feestje is! Samen met dit ijzersterke marketingteam werk ik aan en voor deze mooie klanten. Hoe staan ze op de kaart en hoe bereiken zij hun doelgroep? Dat zijn zaken die ik leuk vind om mee bezig te zijn!”

Tess van der Ark
Tess van der ArkMarketing trainee

“Werken aan verschillende opdrachten zorgt voor afwisseling in mijn werkzaamheden, waardoor elke dag anders is. Daarnaast vind ik het fijn om deel uit te maken van een creatief en enthousiast team, waar ik samen met mijn collega’s ondernemingen help om hun marketingdoelen te realiseren. Hier krijg ik elke dag weer opnieuw energie van!”

People

Deze toppers van het People team buigen zich dolgraag over ieder hr-vraagstuk. VAMOS!

Rhodé Uittenbroek
Rhodé UittenbroekPeople adviseur

“Als interim hr-adviseur vertaal ik de behoeftes van werknemers en werkgevers op personeelsgebied in concrete acties. Samen met de ondernemer zet ik mij elke dag voor de volle 100% in om zijn of haar mkb-bedrijf verder te helpen richting enthousiast, gemotiveerd en betrokken personeel waarin werkgeluk voorop staat.”

Dennis Trapman
Dennis TrapmanPeople strateeg

“Als ondernemer moet je constant werken aan het verbeteren van jouw organisatie, de medewerkers die er werken en de processen en structuren die er zijn. Groei zit in de persoonlijke aandacht, kritisch kijken naar jouw strategie en beleid, heldere focus en durven investeren.”

Britt Mahieu
Britt MahieuPeople adviseur

“Van verzuimbegeleiding en talentontwikkeling tot aan het adviseren op het gebied van personeels- en organisatiebeleid. Ik signaleer kansen en grijp deze met beide handen aan! Als People adviseur ben ik dé verbintenis tussen het management en het personeel en helpen wij binnen VAMOS Support organisaties om hun doelen te bereiken.“

Patricia Vijverberg
Patricia VijverbergPeople adviseur

“Als People Adviseur houd ik me dagelijks bezig met het ondersteunen van ondernemers in hr-processen. De leukste projecten hebben als doel om de dialoog tussen medewerkers en leidinggevende te stimuleren en de betrokkenheid onder medewerkers te vergroten. Samen met mijn mede Supporters kan ik sparren over interessante casussen en volgen we trainingen om de beste in ons vak te blijven!“

Anouk van der Ende
Anouk van der EndePeople adviseur

“Mijn hart ligt bij de mensen in de organisatie en ik ben ervan overtuigd dat het behalen van goede bedrijfsresultaten begint bij de medewerkers zelf. Als VAMOS Supporter ben ik geïnteresseerd in hoe we organisaties en functies zó kunnen inrichten dat de medewerkers met oneindig veel plezier naar hun werk kunnen gaan en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Happy employees, happy business”

Tessa Jansen
Tessa JansenPeople adviseur

“Menselijk kapitaal is van onschatbare waarde voor een organisatie. Door het gesprek met de ondernemer aan te gaan en vervolgens te bepalen waar de behoefte ligt, help ik met heel veel plezier dit kapitaal te laten groeien en bloeien. Dat ik dit binnen een ambitieus, gedreven en vooral gezellig team mag doen, is voor mij de kers op de taart!”

Wil je kennismaken?

Plan een vrijblijvend gesprek in! Onder het genot van een lekker bakkie koffie nemen we de inhoud van jouw vraagstuk(ken) door en kijken we waar (en óf) we kunnen helpen.