Home»Team

Supporters

VAMOS Support is een unieke samenwerkingsconcept met een groep enthousiaste young professionals. Maar wie zijn wij? Het team van VAMOS Support bestaat uit jonge, ambitieuze en ondernemende Supporters, die stuk voor stuk staan te popelen om voor je te werken.

Strategy

Deze Strategy experts kunnen niet wachten om met je te brainstormen over jouw bedrijfsstrategie:

Tom Baremans
Tom BaremansStrategy & Process
Natascha de Swart
Natascha de SwartStrategy & Marketing
Dennis Trapman
Dennis TrapmanStrategy & People
Thijs Hofland
Thijs HoflandStrategy & Process
Niek Thoen
Niek ThoenStrategy & Marketing

Process

Ons Process team staat te popelen om voor je te werken. Dit zijn onze Supporters die jouw operationele & financiële processen naar een hoger niveau tillen:

Nick van der Kraan
Nick van der KraanProcess

“De voorbije jaren ben ik vooral bezig geweest met de administratieve werkzaamheden van diverse bedrijven. Naast dat ik dit met plezier doe, ga ik ook graag een stapje verder met het digitaliseren hiervan en het opstellen en meten van KPI’s van deze bedrijven. De vooruitgang die hieruit dan naar voren komt motiveert mij om vervolgens weer nog harder te werken!”

Thijs Hofland
Thijs HoflandStrategy & Process

“Met een passie voor continue verbetering en digitalisering, help ik ondernemers om grip te krijgen op hun bedrijfsprocessen. Het snijvlak tussen processen en IT is voor mij de sweet spot en ik krijg de meeste energie als ik het werk voor mensen makkelijker kan maken door processen opnieuw in te richten of te digitaliseren! Mijn kracht ligt bij het vertalen van kritische analyses naar scherpe verbeteracties.”

Remco van Velden
Remco van VeldenProcess

“Zo wel intern als voor klanten kan ik een financiële administratie bijhouden, wat ik ook erg leuk vind! De data die hierdoor beschikbaar komt kan ik interpreteren en gebruiken bij het opstellen en bijhouden van (financiële en operationele) KPI’s. Hiermee meet ik de vooruitgang van het bedrijf!”

Sanne Scheffers
Sanne ScheffersProcess

“Het verder helpen van bedrijven is waar ik enthousiast van word. Wat het vraagstuk ook betreft, ik help een bedrijf graag bij het in kaart brengen van het probleem en het zoeken naar een oplossing.”

Tom Baremans
Tom BaremansStrategy & Process

“Vandaag beter worden dan gisteren, daar ga ik voor! Privé, met VAMOS en natuurlijk bij alle fantastische opdrachtgevers. Met een helicopterview analiseer ik bedrijven om de ondernemer vervolgens te helpen naar een duurzame, winstgevende organisatie met de juiste strategie, organisatie en processen.”

Marketing

Onze toppers op het gebied van marketing kunnen niet wachten om je in de marketingwerkzaamheden te ondersteunen. Dit is ons Marketing team:

Rose Baremans
Rose BaremansMarketing

“Ik help bedrijven bij alle gewenste gebieden van off- en online marketing. Alle vrijheid krijgen om mijn creativiteit in kwijt te kunnen en het kunnen bijdragen aan de droom van de ondernemer – dat is wat ik zo leuk vind aan werken bij VAMOS!”

Natascha de Swart
Natascha de SwartStrategy & Marketing

“Als lid, strateeg en coach is geen enkele dag hetzelfde. Ik vind het heel fijn om samen met mijn ambitieuze collega’s de toekomstige (marketing)strategie van bedrijven uit te stippelen. Het is pas echt een feestje als we daarna het vertrouwen krijgen om de plannen daadwerkelijk te realiseren.”

Emma van Veldhoven
Emma van VeldhovenMarketing

“Samenwerken met mkb-ondernemers uit diverse branches om al hun marketingdromen waar te maken, daar word ik blij van. Bovendien krijg ik door zowel de hoge afwisseling in projecten als de fijne coaching volop de mogelijkheid om mij te ontwikkelen.”

Niek Thoen
Niek ThoenStrategy & Marketing

“Op onze referentiepagina is te zien voor welke mooie bedrijven we mogen werken, je begrijpt dan dat elke dag een feestje is! Samen met dit ijzersterke marketingteam werk ik aan en voor deze mooie klanten. Hoe staan ze op de kaart en hoe bereiken zij hun doelgroep? Dat zijn zaken die ik leuk vind om mee bezig te zijn!”

Joy van Raaij
Joy van RaaijMarketing

“Geboren en getogen in Westland én ook helemaal thuis in marketing en communicatie! Ik begrijp dat een pakkende tekst meer is dan woorden en ik geniet ervan om organisaties te helpen met verbeteringen.”

Robin Krijger
Robin KrijgerMarketing

“Ik ben gek op marketing en weet hoe belangrijk het positioneren en uitdragen van een merk is. Samen met de ondernemer en de werknemers een sterk werkgeversmerk bouwen, dat is waar ik energie van krijg.”

Tess van der Ark
Tess van der ArkMarketing
Kom jij vlammen bij VAMOS Support?
Kom jij vlammen bij VAMOS Support?

People

Deze toppers van het People team buigen zich dolgraag over ieder hr-vraagstuk. VAMOS!

Rhodé Uittenbroek
Rhodé UittenbroekPeople

“Als interim hr-adviseur vertaal ik de behoeftes van werknemers en werkgevers op personeelsgebied in concrete acties. Samen met de ondernemer zet ik mij elke dag voor de volle 100% in om zijn of haar mkb-bedrijf verder te helpen richting enthousiast, gemotiveerd en betrokken personeel waarin werkgeluk voorop staat.”

Dennis Trapman
Dennis TrapmanStrategy & People

“Als ondernemer moet je constant werken aan het verbeteren van jouw organisatie, de medewerkers die er werken en de processen en structuren die er zijn. Groei zit in de persoonlijke aandacht, kritisch kijken naar jouw strategie en beleid, heldere focus en durven investeren.”

Tessa Jansen
Tessa JansenPeople

“Het rechtstreeks toepassen van de theorie in de praktijk, daar krijg ik energie van. Door binnen een bedrijf de benodigde data te verzamelen, worden kansen gesignaleerd en kunnen bedrijfsprocessen verbeterd worden. Hier wordt iedereen blij van! Dat ik dit binnen een ambitieus, gedreven en vooral gezellig team mag doen, is voor mij de kers op de taart!”

Tessa van den Berg
Tessa van den BergPeople

“Niet alleen voor de mkb-bedrijven die wij ondersteunen, maar ook binnen VAMOS Support is het van belang dat het personeel zich betrokken, enthousiast en gemotiveerd voelt. Om dit te waarborgen, ben ik binnen VAMOS verantwoordelijk voor de interne personeelszaken. Dat ik op jonge leeftijd de kans krijg mij persoonlijk en in het hr-werkveld te ontwikkelen, daar word ik enthousiast van!”

Wil je kennismaken?

Plan een vrijblijvend gesprek in! Onder het genot van een lekker bakkie koffie nemen we de inhoud van jouw vraagstuk(ken) door en kijken we waar (en óf) we kunnen helpen.

Boek een afspraak