Home»Supporters

Supporters

VAMOS Support is een unieke samenwerking tussen strategen, adviseurs en trainees. Maar wie zijn wij? Het team van VAMOS Support bestaat uit jonge, ambitieuze en ondernemende Supporters, die stuk voor stuk staan te popelen om voor je te werken.

Strategy

Onze Strategy-experts kunnen niet wachten om je op het vlak van bedrijfsstrategie te ondersteunen. Ons team bestaat uit:

Tom Baremans
Tom BaremansStrategy & Process
Natascha de Swart
Natascha de SwartStrategy & Marketing
Dennis Trapman
Dennis TrapmanStrategy & People
Thijs Hofland
Thijs HoflandStrategy & Process
Niek Thoen
Niek ThoenStrategy & Marketing

Process

Ons Process team staat te popelen om voor je te werken. Dit zijn onze kanjers die jouw operationele & financiële processen naar een hoger niveau kunnen tillen:

Sanne Scheffers
Sanne ScheffersProcess

“Het verder helpen van bedrijven is waar ik enthousiast van word. Wat het vraagstuk ook betreft, ik help een bedrijf graag bij het in kaart brengen van het probleem en het zoeken naar een oplossing.”

Nick van der Kraan
Nick van der KraanProcess

De voorbije jaren ben ik vooral bezig geweest met de administratieve werkzaamheden van diverse bedrijven. Naast dat ik dit met plezier doe, ga ik ook graag een stapje verder met het digitaliseren hiervan en het opstellen en meten van KPI’s van deze bedrijven. De vooruitgang die hieruit dan naar voren komt motiveert mij om vervolgens weer nog harder te werken!

Remco van Velden
Remco van VeldenProcess

“Zo wel intern als voor klanten kan ik een financiële administratie bijhouden, wat ik ook erg leuk vind! De data die hierdoor beschikbaar komt kan ik interpreteren en gebruiken bij het opstellen en bijhouden van (financiële en operationele) KPI’s. Hiermee meet ik de vooruitgang van het bedrijf!”

Thijs Hofland
Thijs HoflandStrategy & Process

“Met een passie voor continue verbetering en digitalisering, help ik ondernemers om grip te krijgen op hun bedrijfsprocessen. Het snijvlak tussen processen en IT is voor mij de sweet spot en ik krijg de meeste energie als ik het werk voor mensen makkelijker kan maken door processen opnieuw in te richten of te digitaliseren! Mijn kracht ligt bij het vertalen van kritische analyses naar scherpe verbeteracties.”

Tom Baremans
Tom BaremansStrategy & Process

“Vandaag beter worden dan gisteren, daar ga ik voor! Privé, met VAMOS en natuurlijk bij alle fantastische opdrachtgevers. Met een helicopterview analiseer ik bedrijven om de ondernemer vervolgens te helpen naar een duurzame, winstgevende organisatie met de juiste strategie, organisatie en processen.”

People

Ons hr-team buigt zich dolgraag over jouw vraagstukken op het vlak van hr. Dit zijn onze professionals:

Manon van Santen
Manon van Santen People

“Ik draag er graag aan bij dat jouw medewerkers het naar hun zin hebben en dat zij zich vitaal voelen op hun werk, zodat dit uiteindelijk ook positief bijdraagt aan de bedrijfsresultaten. Een win-win situatie, dus!”

Dennis Trapman
Dennis TrapmanStrategy & People
Rhodé Uittenbroek
Rhodé UittenbroekPeople

“Als interim hr-adviseur vertaal ik de behoeftes van werknemers en werkgevers op personeelsgebied in concrete acties. Samen met de ondernemer zet ik mij elke dag voor de volle 100% in om zijn of haar mkb-bedrijf verder te helpen richting enthousiast, gemotiveerd en betrokken personeel waarin werkgeluk voorop staat.”

Lois Strik
Lois StrikPeople

“Ik ben binnen VAMOS Support verantwoordelijk voor de salaris administratie. Daarnaast haal ik energie uit het adviseren en/of begeleiden van medewerkers op het gebied van hr!”

Marketing

Onze toppers op het gebied van marketing kunnen niet wachten om je in de marketingwerkzaamheden te ondersteunen. Dit is ons Marketing-team:

Rose Baremans
Rose BaremansMarketing

“Ik help bedrijven bij alle gewenste gebieden van off- en online marketing. Alle vrijheid krijgen om mijn creativiteit in kwijt te kunnen en het kunnen bijdragen aan de droom van de ondernemer – dat is wat ik zo leuk vind aan werken bij VAMOS!”

Niek Thoen
Niek ThoenStrategy & Marketing

“Op onze referentiepagina is te zien voor welke mooie bedrijven we mogen werken, je begrijpt dan dat elke dag een feestje is! Samen met dit ijzersterke marketingteam werk ik aan en voor deze mooie klanten. Hoe staan ze op de kaart en hoe bereiken zij hun doelgroep? Dat zijn zaken die ik leuk vind om mee bezig te zijn!”

Emma van Veldhoven
Emma van VeldhovenMarketing

“Samenwerken met mkb-ondernemers uit diverse branches om al hun marketingdromen waar te maken, daar word ik blij van. Bovendien krijg ik door zowel de hoge afwisseling in projecten als de fijne coaching volop de mogelijkheid om mij te ontwikkelen.”

Natascha de Swart
Natascha de SwartStrategy & Marketing

“Als lid, strateeg en coach is geen enkele dag hetzelfde. Ik vind het heel fijn om samen met mijn ambitieuze collega’s de toekomstige (marketing)strategie van bedrijven uit te stippelen. Het is pas echt een feestje als we daarna het vertrouwen krijgen om de plannen daadwerkelijk te realiseren.”

Joy van Raaij
Joy van RaaijMarketing

“Geboren en getogen in Westland. Maar ook helemaal thuis in marketing en communicatie. Ik begrijp dat een pakkende tekst meer is dan woorden en ik geniet ervan om organisaties te helpen met een volgende stap.”