People2023-03-09T13:08:00+00:00
Home»Expertises»People

People:

Gelukkige, vitale en productieve werknemers door een effectieve hr-aanpak

Als mkb-ondernemer weet je hoe belangrijk jouw personeel voor jouw bedrijfsgroei is. Gelukkig en vitaal personeel zorgt voor nóg betere prestaties, grotere betrokkenheid en meer plezier in het werk, waardoor ze vol enthousiasme en met minder verzuim bij jouw bedrijf blijven werken. Daarom is het ontzettend belangrijk om voldoende tijd en aandacht aan jouw personeel te besteden. Door middel van een passende strategie en een proactieve hr-aanpak til je jouw organisatie naar een hoger niveau. Wij helpen je graag om dit te bereiken.

Benieuwd hoe we te werk gaan in de praktijk?

Wat is een hr-beleid?

Hr staat voor human resource en omvat alles wat met jouw personeel te maken heeft – van het beheren van de personeelsadministratie tot aan het aantrekken van nieuw talent en het ontwikkelen en creëren van een vitaal, gelukkig en productief personeelsbestand. Wanneer jouw bedrijf zo hard groeit dat je het overzicht op het gebied van hr kwijtraakt, is het tijd om een effectieve hr-aanpak op basis van onze zes pijlers op te stellen.

Wat kan VAMOS Support voor je betekenen op het gebied van hr?

VAMOS Support werkt met een gepassioneerd en getalenteerd team van strategen, adviseurs en trainees die jouw hr maar al te graag willen optimaliseren. Zoek je (tijdelijke) hr-ondersteuning voor jouw bedrijf of iemand die je kan helpen met bijvoorbeeld het opstellen van een strategisch personeelsplan of het oppakken van het werving- en selectieproces? Geen probleem voor VAMOS Support. Wij hebben de kennis en kunde in huis om jou hierbij volledig te ondersteunen.

People nieuws & cases

Het People team

Ons hr-team buigt zich dolgraag over jouw vraagstukken op het gebied van hr. Dit zijn de professionals die voor je klaarstaan:

Dennis Trapman
Dennis TrapmanStrategy & People
Rhodé Uittenbroek
Rhodé UittenbroekPeople
Tessa Jansen
Tessa JansenPeople
Anouk van der Ende
Anouk van der EndePeople
Patricia Vijverberg
Patricia VijverbergPeople

Wil je kennismaken met een strateeg van VAMOS Support?

Plan een vrijblijvend gesprek in! Onder het genot van een lekker bakkie koffie nemen we de inhoud van jouw vraagstuk(ken) door en kijken we waar (en óf) we kunnen helpen.

Ga naar de bovenkant