People2024-02-02T14:33:59+00:00

People:

Laat medewerkers presteren

Een organisatie is zo sterk als de mensen die er werken. Een continue challenge, zeker in een tijd waar vijf generaties samenkomen op de werkvloer. Investeren in tijd en aandacht doet wonderen voor de bedrijfsprestaties, zoals als een laag verloop, laag ziekteverzuim, tevredenheid op de werkvloer en medewerkers die net die stap extra zetten voor de organisatie. Kijken naar het collectief, betekent dat je oog moet hebben voor het individu.

super personeel

Bevlogen medewerkers zetten het hart van jouw organisatie in vuur en vlam. Hoe doet VAMOS Support dat dan?

Een sterk werkgeversmerk is essentieel om talentvolle werknemers aan te trekken en te behouden. Maar het gaat niet alleen om de buitenkant. Het is net zo belangrijk om medewerkers te inspireren en te laten groeien in hun functie. Medewerkers die zich welkom, gehoord, begrepen en betrokken voelen bij de organisatie dragen bij aan goed presterende teams.

Onze People Supporters zorgen dat jij als werkgever de juiste investeringen doet in jouw medewerkers. We brengen de reis van de medewerker volledig in kaart, om deze vervolgens te structureren, optimaliseren en op te volgen. Vanaf het aannemen van de medewerkers tot aan het opstellen van hun ontwikkelplannen. We adviseren en draaien actief mee binnen het bedrijf om de prestaties en betrokkenheid van de medewerkers te verbeteren. Zo krijgen jouw medewerkers de aandacht die zij verdienen.

Benieuwd hoe we te werk gaan in de praktijk?

Het People team

Ons hr-team buigt zich dolgraag over jouw vraagstukken op het gebied van hr. Dit zijn de professionals die voor je klaarstaan:

Dennis Trapman
Dennis TrapmanStrategy & People
Rhodé Uittenbroek
Rhodé UittenbroekPeople
Tessa Jansen
Tessa JansenPeople
Anouk van der Ende
Anouk van der EndePeople
Patricia Vijverberg
Patricia VijverbergPeople
Britt Mahieu
Britt MahieuPeople

Wil je kennismaken met een strateeg van VAMOS Support?

Plan een vrijblijvend gesprek in! Onder het genot van een lekker bakkie koffie nemen we de inhoud van jouw vraagstuk(ken) door en kijken we waar (en óf) we kunnen helpen.

Ga naar de bovenkant