People2021-05-10T20:50:06+00:00
Home»Expertises»People

People:

Gelukkige, vitale en productieve werknemers door een goed hr-beleid

Als mkb-ondernemer weet je hoe belangrijk jouw personeel voor jouw bedrijfsgroei is. Daarom is het wijs om voldoende tijd in de vitaliteit van jouw medewerkers te steken. Door middel van een goed doordacht hr-beleid til je de hr-afdeling van jouw mkb-bedrijf naar een hoger niveau. Wij helpen je graag om dit te bereiken.

People

Wat is een hr-beleid?

Hr staat voor human resource en omvat de mensen die binnen jouw bedrijf werken. Een hr-beleid duikt in op verschillende onderwerpen, zoals personeelsplanning, personeelsvoorziening, personeelsbeoordeling, scholing & ontwikkeling, maar ook vitaliteit en (werk-)geluk. Wanneer jouw bedrijf zo hard groeit dat je het overzicht op het gebied van hr kwijtraakt, is het tijd om een helder hr-beleid op te stellen.

Wat kan VAMOS Support voor je betekenen op het vlak van hr?

VAMOS Support werkt met een gepassioneerd en getalenteerd team experts en hoogopgeleide studenten die jouw hr maar al te graag voor je willen optimaliseren. Zoek je tijdelijke hr-ondersteuning voor jouw bedrijf of iemand die je kan helpen met het opstellen van een strategisch personeelsplan of op het vlak van werving en selectie? Geen probleem voor VAMOS Support. Wij hebben de nodige professionals in huis die je kunnen helpen met hr-zaken, net als de overige expertises.

People nieuws & cases

Het People-team

Ons hr-team buigt zich dolgraag over jouw vraagstukken op het vlak van hr. Dit zijn de professionals die voor je klaarstaan:

Manon van Santen
Manon van Santen People
Dennis Trapman
Dennis TrapmanStrategy & People
Lois Strik
Lois StrikPeople
Rhodé Uittenbroek
Rhodé UittenbroekPeople

Laten we kennismaken!

Wil je graag weten wat wij voor jouw hr kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op voor het inplannen van een kennismaking!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ga naar de bovenkant