Laat jouw bedrijf beter presteren met een duidelijke strategie

Samen maken we van jouw bedrijf weer een geoliede machine

Ondernemen is en blijft een fantastisch vak, maar soms ook best lastig. Je weet natuurlijk alles van jouw corebusiness. Maar als mensen vragen naar de stip op de horizon, waar je over drie tot vijf jaar wilt staan? Geen idee. En zelfs als dit wel bekend is: hóé ga je daar komen?

Zonder die stip op de horizon kun je nog altijd een goed lopend bedrijf hebben. Alleen het risico dat je vaak tegen dezelfde uitdagingen aanloopt ligt op de loer. Zoals?

  • Medewerkers die aan de lopende band vertrekken.

  • Standaard werkweken die 50-60 uur tellen.

  • Continu brandjes blussen, in plaats van structureel problemen oplossen.

  • Excel-sheets die niet werken en jou geen inzicht geven.

  • Geen tijd hebben om aan online marketing te doen.

  • Nieuwe spelers in de markt die jou in no-time overvleugelen.

Zo kunnen we nog tientallen issues benoemen waar je niet aan toekomt, je de juiste weg niet in weet te bewandelen of waar jouw organisatie nog niet voldoende voor uitgerust is.

Komt dit je bekend voor? Dan is een strategische sessie met VAMOS Support de sleutel tot betere prestaties, omzetgroei en blije medewerkers. Dat terwijl jij als ondernemer steeds misbaarder wordt binnen jouw bedrijf.

Tijdens onze strategische sessies hakken we de juiste knopen door

Onze strategische sessies brengen de externe en interne aspecten van jouw bedrijf in kaart. Geleid door twee VAMOS-strategen en jouw managementteam. Samen ontdekken we kansen en bedreigingen, identificeren we droomklanten, optimaliseren we klantketens en scherpen we jouw waardepropositie aan.

Het resultaat? Een doordachte bedrijfsstrategie met een focus op klantketens en meetbare KPI’s. We bieden een overzichtelijke bedrijfsstrategie op slechts 2 A4’tjes en helpen je bij de vertaling van ideeën naar concrete doelen en KPI’s voor elk bedrijfsonderdeel.

De investering voor de strategische sessies bedraagt € 1.900,-.

Claim nu jouw plek en zit binnenkort met onze gepassioneerde strategen aan tafel. Wanneer dat is, dat plannen we in overleg met elkaar, zodat het in jouw agenda past.

Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken?

Bel, mail of app onze strategen! Of plan hierboven direct een vrijblijvende afspraak in.

Tom Baremans
Tom BaremansExpert in het stellen van kritische vragen en procesoptimalisatie.
Natascha de Swart
Natascha de SwartExpert in marketingstrategieën.
Dennis Trapman
Dennis TrapmanExpert op gebied van personeel.

Lees wat de strategische sessies voor andere ondernemers hebben betekend

“Wij waren op zoek naar een club jonge mensen met frisse ideeën en een onbevangen aanpak voor een marketing strategie. Wat we bij VAMOS Support er ook nog eens bij kregen waren leuke sparringpartners. Inmiddels zijn we zichtbaar op social media (voor het eerst) en zijn een aantal van onze conculega’s stilletjes jaloers op onze aanpak.”

“Professionele aanpak, prettig in contact. Denken goed mee in oplossingen en dragen ook andere mogelijkheden aan. Een sparringpartner die ook levert, dat is de kracht van VAMOS!”

Aizo, Tekno

“Natascha ondersteund ons bedrijf op een leuke verfrissende manier, zij brengt ons tot nieuwe interessante inzichten. Samenwerken met Natascha en VAMOS Support geeft energie!”

Karin, ATMK

“Ik ben nu al heel erg blij met het resultaat van de strategische sessie. Dit heeft mij veel inzicht gegeven in mijn bedrijf en waar kansen liggen. Door goede vragen te stellen en hun ervaring is dit zeker een aanrader voor elke ondernemer!”

“In een hele korte periode is er een dijk van een samenwerking tot stand gekomen met Natascha. Ze gaat doelgericht en gestructureerd te werk. Nieuwe materie maakt zij zich ontzettend snel eigen. Haar creativiteit, positiviteit en betrokkenheid werken aanstekelijk. Ze behoudt steeds het overzicht, stimuleert, initieert en houdt ons spiegels voor. Daarnaast beschikt Natascha over een groot en deskundig inzetbaar netwerk. Ze schakelt soepel tussen strategie en uitvoering, kortom een échte aanwinst voor onze organisatie. We hopen nog lang met deze vakvrouw samen te werken!”

Anke, Macero

“De goede hulp die wij de afgelopen periode hebben gehad. Door de stappen die we met ze allen hebben gemaakt zijn we als bedrijf en personen erg gegroeid. Het maakt me ook trots waar we nu staan en dat terwijl we nog lang niet klaar zijn.”

VAMOS Support is een enthousiaste en betrokken club. In de nog korte samenwerking hebben ze onze bedrijfsvoering en ambities helder weten te verwoorden in een strategie!

Rascal, Samax

“Ondernemen doe je nooit alleen. Door de samenwerking met VAMOS Support kan ik sparren met mensen die weten wat ik doe en wat ik wil en maken we daar samen een groot succes van!”

Lerdy, Prokeur

Veel gestelde vragen

Voor wie zijn de strategische sessies het meest geschikt?

Onze sessies zijn geschikt voor ondernemers en het management van mkb-bedrijven (met 5-100 medewerkers). Bedrijven die klaar zijn voor omzet groei, verbeterde (cijfermateige) prestaties en medewerkers die met plezier naar hun werk gaan.

Voor wie zijn deze strategische sessies niet geschikt?

Als je niet bereid bent te investeren in de groei en optimalisatie van jouw bedrijf, zijn onze sessies wellicht niet geschikt voor jou. De strategie is het begin en de route naar betere prestaties. Daarna is het van belang om in de actiemodus te komen. En je hoeft echt niet alles zelf te doen, want ook daar kunnen we je bij helpen.

Op welke locatie vinden de sessies plaats?

De sessies worden bij ons op locatie in Naaldwijk (Zuid-Holland) gehouden en kunnen zelfs digitaal plaatsvinden. Afhankelijk van jouw voorkeur en de ruimte in de agenda’s van de aanwezigen, stemmen we een gewenst moment met elkaar af.

Hoeveel sessie zijn nodig om een strategie te ontwikkelen?

Dat is afhankelijk van de grootte van jouw organisatie en van jouw doelen. Stel: jouw organisatie telt 25 medewerkers. Dan stellen wij voor om in totaal 3 sessie te doen. In sessie 1 focussen we op de externe omgeving en sessie 2 richten we ons op jouw interne situatie. In de afsluitende sessie vormen we de strategie. Is jouw bedrijf kleiner qua omvang, dan kunnen we dit ook met één of twee sessies af. Dit bepalen we tijdens het kennismakingsgesprek.

Hoelang duurt een strategische sessie?

Één sessie duurt gemiddeld 2 uur.

Ik twijfel of ik de investering wil doen.

Dan raden wij aan om vrijblijvend het gesprek met ons aan te gaan, waarin we de waarde van onze strategische sessies kunnen bespreken en kijken of het bij jou past. Jij kan dan zelf beslissen of dit de investering is die jij op dit moment wil doen.

Ik twijfel of ik voldoende tijd heb om jullie strategie te implementeren.

Onze strategen kunnen helpen bij de implementatie en kunnen de begeleiding hiervan voor het grootste gedeelte van je overnemen. Stap voor stap, zodat het past in jouw drukke schema, je zal er namelijk wel bij betrokken moeten zijn en blijven. Bij VAMOS Support staat een team van young professionals (strategen, adviseurs en trainees) klaar om samen met jou de gestelde doelen te bereiken.

Wil je kennismaken?

Plan een vrijblijvend gesprek in! Onder het genot van een lekker bakkie koffie nemen we de inhoud van jouw vraagstuk(ken) door en kijken we waar (en óf) we kunnen helpen.