VAMOS strateeg op locatie bij Certhon

Een concrete bedrijfsstrategie is de basis om jouw bedrijf te laten groeien, dat weet onze VAMOS Supporter Tom als geen ander. Daarom aan hem de taak, om samen met Certhon een ijzersterke bedrijfsstrategie neer te zetten en deze uitstekend te laten slagen. Het innovatieve familiebedrijf is een van de grootste kassenbouwers in de wereld. Dit uit zich in grensverleggende samenwerkingen, producten en diensten. Certhon werkt aan installaties en automatiseringen in kassen, biedt expertise van ervaren teeltspecialisten en gaat wereldwijd voor innoverende samenwerkingen. Oftewel, Certhon is dé turn-key kassenbouwer die kwalitatief hoogwaardige kassen van A tot Z levert.

VAMOS naaldwijk werknemers
strateeg op locatie

Waarom Certhon VAMOS Support inschakelde

Veel ondernemers nemen graag zelf de touwtjes in handen. Zij formuleren zelf een strategie, maar komen er daarna toch achter dat het lastig is om dit vol te houden. Bij VAMOS Support merken wij dat veel bedrijven hier tegenaan lopen. Logisch! Het traject dat bij dit proces komt kijken, vergt namelijk tijd en een concreet plan. Een strategisch specialist helpt je bij het uitvoeren van dit plan en kijkt samen met jou naar de mogelijkheden en hoe je deze optimaal benut.

Met de expertise die Certhon in huis heeft, weten zij intern dat zij de beste zijn. Maar hoe breng je dit over op stakeholders en de rest van de buitenwereld? Hiervoor heeft Certhon onze VAMOS strateeg Tom ingeschakeld. Gezamenlijk werken zij nu aan een concrete bedrijfsstrategie, zodat deze straks als een huis staat binnen de organisatie en Certhon ook extern bekend staat als de nummer één innovatieve kassenbouwer.

Hoe gaat een VAMOS strateeg te werk?

Een VAMOS strateeg is te herkennen uit duizenden. Zij houden namelijk alles praktisch en simpel. Om gezamenlijk de vinger aan de pols te houden en de voortgang te monitoren, wordt een concreet stappenplan gemaakt, inclusief overzichtelijk dashboard. Om voor Certhon het perfecte plan te smeden, is gekeken naar in- en externe factoren en trends in de markt. Waar liggen de krachten, wat zijn hun sterktes en zwaktes? Waar zien wij kansen en bedreigingen en hoe wordt hierop ingespeeld? Voor het beste eindresultaat worden deze factoren en de behaalde resultaten samen met de VAMOS strateeg en het bedrijf maandelijks geanalyseerd. De strategie wordt dan bijgeschaafd, indien nodig. Deze processen dragen bij aan een voortdurend optimale bedrijfsstrategie.

Nu de strategie bij Certhon ijzersterk staat, is het belangrijk dat de gehele organisatie hiervan op de hoogte wordt gesteld. Volgens Tom is dit het belangrijkste proces in het traject. De VAMOS strateeg helpt je, zodat alle neuzen dezelfde kant op gaan. Wanneer iedereen binnen de organisatie een duidelijke focus heeft, zal de strategie ook extern duidelijk worden.

Ook toe aan een VAMOS strateeg?

Dat begrijpen wij heel goed! Het opstellen van een goede bedrijfsstrategie is niet niks. Alleen kom je ver, maar samen kom je verder. Benieuwd naar wat een strategisch specialist voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Anderen lazen ook