Strategy2021-11-03T09:18:09+00:00
Home»Expertises»Strategy

Strategy:

Een stevig fundament begint met een goede bedrijfsstrategie

Een huis bouw je niet zonder plan en hetzelfde geldt voor jouw bedrijf. Om een stabiel en toekomstgericht bedrijf neer te kunnen zetten heb je een ijzersterke bedrijfsstrategie nodig. Daarom is een bedrijfsstrategie het eerste waar je naar moet kijken, wanneer je jouw bedrijf naar een hoger niveau wilt tillen. Onze experts op het vlak van strategie helpen je graag hierbij.

Benieuwd hoe we te werk gaan in de praktijk?

Wat is een bedrijfsstrategie?

In een strategie voor jouw onderneming bepaal je de doelen voor de komende 3 tot 5 jaar. Daarnaast leg je hierin vast hoe je deze doelen gaat bereiken. Welke activiteiten en middelen zijn hiervoor nodig? Van missie en visie tot het in detail uitstippelen van de stappen die je gaat ondernemen: een bedrijfsstrategie is onmisbaar als je succesvol wilt ondernemen.

Wat kunnen wij voor je betekenen op strategisch vlak?

VAMOS Support heeft een team van strategen die staan te popelen om voor je aan de slag te gaan. Of je nu een strategisch specialist op locatie nodig hebt of iemand zoekt die je kan helpen bij het opstellen van een bedrijfsstrategie: de mogelijkheden met VAMOS Support zijn oneindig.

Strategy nieuws & cases

Meer cases

Het Strategy-team

Onze strategische experts kunnen niet wachten om je te helpen aan een ijzersterke bedrijfsstrategie. Dit is ons Strategy-team:

Tom Baremans
Tom BaremansStrategy & Process
Natascha de Swart
Natascha de SwartStrategy & Marketing
Thijs Hofland
Thijs HoflandStrategy & Process
Niek Thoen
Niek ThoenStrategy & Marketing
Dennis Trapman
Dennis TrapmanStrategy & People

Laten we kennismaken!

Ben je benieuwd wat VAMOS Support voor je kan betekenen op het gebied van strategie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ga naar de bovenkant