In de spotlight: Process opdrachten

Bij VAMOS Support zijn we erop gebrand om mkb-bedrijven (5-100 medewerkers) te organiseren als een geoliede machine. Benieuwd hoe team Process met vurige passie en precisie bedrijfsprestaties verbetert? Lees snel verder!

Langdurige samenwerking met Texa Daken

Na een project dat maar liefst twee jaar duurde, heeft Nick (Process adviseur) zijn opdracht bij Texa Daken met succes afgerond. Naast de wekelijkse administratieve handelingen die hij daar verrichtte, heeft hij meerdere projecten uitgevoerd om de processen te verbeteren. Eén van de grootste uitdagingen was het project betreft het verbeteren van de IT.

Tijdens het crediteurenbeheer en de urenregistraties werd duidelijk dat het verwerken van inkoopfacturen een stuk efficiënter kon. Na het afwegen van diverse opties heeft Nick voorgesteld om over te stappen op nieuwe boekingssoftware. De implementatie hiervan heeft hij begeleidt. En wat blijkt? De inkoopfacturen kunnen nu twee keer zo snel ingeboekt worden! Deze gewonnen tijd kan nu worden gebruikt voor andere taken, zoals een nauwkeurige nacalculatie van projecten.

Projectmanagement van automatisering bij Koppert Cress

Een prachtige opdrachtgever om voor te werken, maar een vreemde eend in de bijt gezien de omvang van het bedrijf. VAMOS Support werkt namelijk vooral voor mkb-bedrijven tussen de 5 en 100 man. Sanne (Process adviseur) en Tom (Process strateeg) zijn samen verantwoordelijk voor het projectmanagement van de nieuwe automatisering op de productievloer bij Koppert Cress.

Het hoofddoel is om de capaciteit van het proces op een efficiënte en duurzame wijze te verdubbelen. Ze zijn gestart met het onderzoeken van de bestaande processen, bijbehorende kosten en de capaciteit. Op basis van dat onderzoek is, in samenwerking met het projectteam van Koppert Cress en Viscon, een automatiseringsplan opgesteld.

Sanne haar dagelijkse doel is ervoor te zorgen dat het project op koers blijft lopen. Dat alle acties worden uitgevoerd en dat er niets wordt overgeslagen. Zelfs als daar één of meerdere tripjes naar het buitenland bij horen. De laatste en tevens grootste fase van de installatie is recent van start gegaan. Sanne en Tom kijken uit naar het eindresultaat!

Tijdelijke vervanging van een zwangerschapsverlof bij All Jobs

Bij All Jobs is een medewerker van de financiële administratie met zwangerschapsverlof. Een periode waarin Sven te hulp schiet als tijdelijke vervanging. Hij is verantwoordelijk voor de administratieve taken betreft de inkoop en verkoop én fungeert als waardevolle ondersteuning voor het verkoopteam.

Zijn voornaamste doel is om te zorgen dat alles optimaal is ingericht, zodat de operationele processen zo efficiënt mogelijk verlopen en zo min mogelijk tijd in beslag nemen. Wat deze opdracht voor Sven zo leuk maakt, is de diversiteit van zijn werkzaamheden: van projectbeheer tot het opstellen van offertes en het verwerken van facturen.

Nieuwsgierig naar de prestaties van onze andere teams? Ontdek wat team Marketing en team People hebben bereikt in hun recente opdrachten.

Wil je verbeterde prestaties
binnen jouw organisatie?

Onze Process Supporters dagen jou uit om een frisse blik op de situatie te werpen. Wij staan klaar om je te ondersteunen bij uitdagingen zoals tegenvallende marges, gebrek aan inzicht en overzicht of verouderde werkwijzen.

Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.