Bevlogen medewerkers bij onze opdrachtgevers

Succesvolle bedrijven worden gedreven door bevlogen medewerkers, zij zijn de sleutel tot succes. Vanaf november heeft team People ruimte voor een aantal toffe opdrachten. Benieuwd wat team People voor jouw organisatie kan betekenen? In dit artikel nemen we je graag mee in drie projecten waar onze Supporters ervoor zorgen dat een ondernemer de juiste investeringen doet in zijn medewerkers.

Team People VAMOS Support

Hr-beleid bij Blok’s Draadvorm

Toen de voormalig hr-medewerker bij Blok’s Draadvorm vertrok, trokken ze bij ons aan de bel. Dit bleek het perfecte moment om het hr-beleid opnieuw vorm te geven. Anouk (People adviseur) speelt hierbij een belangrijke rol.

Zij startte met het structureren en digitaliseren van personeelsdossiers en hield kick-off gesprekken met medewerkers. Haar bevindingen resulteerden in een duidelijk advies en een lijst met diverse projectplannen die momenteel op basis van prioriteit worden opgepakt en uitgewerkt. Het leukste aan de opdracht vindt Anouk om in nauw overleg met medewerkers en directie het vernieuwde hr-beleid vorm te geven. Om met hen in gesprek te gaan, te helpen om te groeien en te bloeien.

BICT Groep

Tot voor kort lag de verantwoordelijkheid voor de hr-werkzaamheden bij de directie van BICT Groep. De uitdaging bestond uit het structureren en optimaliseren van de hr-processen. Rhodé (People adviseur) ging deze uitdaging met plezier aan. In haar rol bij BICT Groep voorziet ze de directie van hr-advies en bedenken zij samen manieren om verbeteringen te realiseren.

Dit heeft bijvoorbeeld geleid tot de ontwikkeling van een volledig en actueel personeelshandboek, persoonlijke ontwikkelingsplannen, het meer structureren van de onboarding en het voeren van coachende gesprekken met medewerkers. Rhodé werkt daarbij nauw samen met het personeel en streeft ernaar om een vertrouwd gezicht te zijn voor alle medewerkers én tegelijkertijd een fijne sparringpartner voor de directie. Samen werken ze aan het professionaliseren van BICT Groep en bouwen ze een betrokken en goed presenterend team.

Fantastisch nieuws, BICT Groep is genomineerd voor de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2023! Trots dat wij als VAMOS Support dit bedrijf mogen supporten op hr-gebied.

Tijdelijke opdracht bij Jumbo Koornneef

Een tijdelijke opdracht? Daar draaien we onze hand niet voor om, zolang deze maar een duidelijke kop en staart heeft. Patricia (People adviseur) was de redder in nood bij Jumbo Koornneef. Gedurende 7 maanden was daar het doel om het hr-team te ondersteunen op diverse onderwerpen.

Tijdens deze periode heeft Patricia echt een uitvoerende rol in kunnen vervullen. Zij pakte o.a. sollicitatiegesprekken, loonmutaties en urenregistratie op. Daarnaast richtte zij een Asana-omgeving in en introduceerde dit bij alle filialen.

Wil je meer lezen over de prestaties van onze andere teams? Bekijk de artikelen over team Process en team Marketing.

Benieuwd welke stappen wij zouden zetten als we aan het roer van jouw bedrijf staan?

Neem contact met Dennis op. Maar wacht niet te lang, want er liggen alweer een aantal nieuwe opdrachten klaar waarmee de agenda’s van onze Supporters zo weer gevuld zijn!

Dennis Trapman
Dennis TrapmanExpert op gebied van personeel.

Anderen lazen ook