Strategische marketing brainstorm bij VAMOS Support

Je loopt al een tijdje rond met een onwijs goed idee, maar je weet simpelweg niet waar te beginnen. Natuurlijk ben jij er heilig van overtuigd dat de doelgroep op jouw aanbod zit te wachten, maar nu komt het erop aan: het realiseren van die eerste verkoop. Blijft die al een tijdje uit of gaat het aantal verkopen jou te langzaam? Dan is het de hoogste tijd om met onze marketingexperts te brainstormen over het vermarkten van jouw product. We sparren dan direct over andere kansrijke combinaties die wij zien. En dat doen we allemaal in het volste vertrouwen, door ondertekening van een geheimhoudingsverklaring.

marketing brainstorm strategie

Zorg dat je écht waarde levert aan jouw doelgroep

Met regelmaat ontdekken we dat de doelgroep die iemand voor ogen heeft eigenlijk niet scherp genoeg is. Het is dan ook niet vreemd dat de doelgroep die jij aan wil spreken, zich niet aangetrokken voelt tot jouw aanbod. Wij denken met je mee en zorgen dat jij na de brainstorm onder andere een scherp aanbod hebt dat ook echt van waarde is voor de doelgroep.

Wat doen we tijdens de brainstorm?

Samen met twee experts op het gebied van marketing en communicatie zorgen we dat jouw idee kans van slagen krijgt en zelfs schaalbaar wordt. We denken op strategisch, tactisch en uitvoerend niveau met je mee en maken zo veel mogelijk kansrijke combinaties. De meest kansrijke combi bepalen we samen en vertalen we vervolgens naar een overzichtelijk stappenplan. Deze helpt jou om jezelf op de juiste wijze in de markt te zetten en jouw marketingboodschap op een effectieve manier over te brengen aan de doelgroep. Zo weet jij welke route je moet bewandelen om succesvol jouw idee aan de man te krijgen.

“Het was een leuk en motiverend gesprek. Het was voor mij een goede manier om zaken uit mijn hoofd op papier te krijgen.”

— Bob

9

“Natascha en Tom hebben mij in twee inspirerende brainstormsessies fijn geholpen richting te geven aan de toekomst van mijn ondernemersactiviteiten. Een aanrader!”

— Bart v Meurs

8

Nee, nee en nog eens nee!

  • Heb jij jouw doelgroep glashelder voor ogen?
  • Weet jij voor de volle 100% dat jouw aanbod waarde toevoegt voor die doelgroep?
  • Kan jij in één zin vertellen wat jij doet als iemand dat vraagt?

Drie keer ‘nee’ is scheepsrecht! Plan een vrijblijvende intake en we bepalen gezamenlijk of jij in aanmerking komt voor de exclusieve brainstorm. Je krijgt binnen 2 uur veel duidelijkheid over de juiste aanvliegroute en de mogelijkheid om te sparren met twee experts. Naderhand ontvang je een enorm overzichtelijke en goed ogende uitwerking van de brainstorm én een helder aanvalsplan om de verkopen te realiseren en natuurlijk te continueren.

Op een duurzame manier nieuwe klanten scoren

Alles om jouw idee een zo groot mogelijke kans van slagen te geven en om te streven naar duurzame relaties met nieuwe klanten. Je wilt immers niet altijd naar nieuwe klanten blijven zoeken, maar ervoor zorgen dat zij echt fans van jouw bedrijf worden. Die ambassadeurs maken namelijk zelf reclame voor jouw bedrijf. Win-win-win!

Ben je klaar om met ons te brainen?

Plan dan een vrijblijvende kennismaking met ons in, zodat we precies weten of de brainstorm voor jou van toegevoegde waarde kan zijn. Als dat zo is, dan prikken we een datum om die hersens van ons drie eens flink te laten kraken! Binnen 2 uur weet jij welke stappen je moet zetten! Handig hè?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Anderen lazen ook