De meerwaarde van een Process specialist op locatie van VAMOS Support

Iedereen herkent het wel. Tijdelijke onderbezetting door ziekte, zwangerschapsverloven of doordat er juist extra drukte ontstaat door een toenemende vraag naar jouw product of dienst. Vaak komt er hierdoor meer druk te liggen op de huidige / andere medewerkers met alle gevolgen van dien. Het werkplezier gaat naar beneden en men doet andere / verkeerde dingen dan waar hij voor is aangenomen. Wat is er dan fijner dan dit (tijdelijk) op te lossen door een financieel expert uit ons Process team? Die jou als ondernemer ontzorgt en ontlast in de wat moeilijkere of drukkere tijden waardoor jouw business ongestoord door kan gaan zodat de overige medewerkers niet geconfronteerd worden met nog meer verantwoordelijkheden dan ze al hebben.

Binnen VAMOS Support werken wij met zowel trainees, adviseurs en strategen waardoor wij breed inzetbaar zijn binnen het vakgebied Process.

marketeer op locatie

De meerwaarde van een Process trainee van VAMOS Support

Process trainees zijn studenten, danwel net afgestuurde studenten, die een opleiding volgen binnen het vakgebied finance en/of operations. Hiermee hebben zij voldoende kennis binnen het financiële proces. Zij worden voornamelijk ingezet om de financiële administratie te verwerken, waarbij de flexibele inzetbaarheid en aantrekkelijke prijs zeer interessant zijn in plaats van iemand vast in dienst te nemen. Doordat de studenten nog elke dag bijleren heb je ook nog eens de beschikking tot de meest up-to-date informatie en systemen.

De meerwaarde van een Process adviseur van VAMOS Support

Doordat VAMOS Support een uniek samenwerkingsverband tussen zelfstandigen heeft, heeft het onder andere de beschikking over Process adviseurs en strategen. Deze adviseurs en strategen kunnen met hun kennis en ervaring een grote rol hebben binnen een bedrijf. Zo kunnen zij bijvoorbeeld een geheel nieuw financieel systeem optuigen, maar kunnen zij ook meer een adviserende rol innemen. Aan de hand van rapportages adviseert het dan de directie op belangrijke vraagstukken. Ook hier geldt weer dat zij flexibel kunnen worden ingezet. Heb je incidenteel iemand nodig bij een financieel vraagstuk? Of juist een paar maanden in het jaar, bijvoorbeeld bij de jaarafsluiting? VAMOS Support is er voor je.

Enthousiast geworden om (tijdelijk) een Process specialist in te huren? Neem dan nu contact op met VAMOS Support en wij bespreken de mogelijkheden.

email marketing automation telefoon

Aan de slag met een
organisatieadviseur
van VAMOS Support?
Laten we kennismaken!

Neem geheel vrijblijvend contact op voor een kennismaking. Wij denken graag met je mee.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Anderen lazen ook