Interim hr-adviseur bij Niels Bransen Advies & Projecten

Je bent ondernemer en jouw bedrijf groeit snel. Je hebt geen eigen hr afdeling, maar er moeten wel steeds meer zaken geregeld worden voor jouw personeel. Dus wat doe je? Je schakelt de hr-experts van VAMOS Support in!

Het People team weet hoe ontzettend belangrijk het is om voldoende tijd en aandacht aan personeel te besteden, zelfs al zijn het er maar enkele. Door middel van een passende strategie en een pro-actieve hr-aanpak til je zo jouw organisatie naar een hoger niveau. Verantwoordelijkheden zoals ontwikkelingsgesprekken, werving en selectie, instroombegeleiding, strategische personeelsplanning neemt ons getalenteerde team voor je uit handen. Benieuwd hoe het People team hun skills hebben ingezet bij Niels Bransen Advies & Projecten? Lees verder!

hr expert westland
social advertising

In februari 2020 is Manon van het People team gestart bij Niels Bransen Advies & Projecten. Niels Bransen Advies & Projecten helpt particulieren en bedrijven bij het realiseren van hun wensen op het gebied van elektriciteit en beveiliging. Als interim hr-adviseur ondersteunt Manon de ondernemer gemiddeld 2 uur per week en zorgt ervoor dat Niels, de ondernemer, zich kan richten op waar hij goed in is. Met de vastgestelde, effectieve hr-aanpak hoeft hij zich niet langer druk te maken over de vitaliteit van zijn personeel.

Samen bouwen aan de toekomst met Niels Bransen Advies & Projecten

De taken die Manon bij Niels Bransen Advies & Projecten uitvoert op het gebied van hr variëren van een deel (digitale) administratie tot ontwikkelgesprekken en werving en selectie. Manon vertelt hierover het volgende: “Samen met Niels breng ik in kaart welk talent er op dit moment werkzaam is, of ze op de juiste plek zitten en welke nieuwe medewerkers er nu of in de toekomst nodig zijn. Op basis hiervan kan ik (in samenwerking met het marketingteam) aan de slag met het aantrekken van nieuw talent, of ervoor zorgen dat huidige collega’s zich verder kunnen ontwikkelen op basis van een ontwikkelprogramma. Op deze manier bouwen we samen met de hele organisatie aan de toekomst.”

Structuur brengt je verder

Manon zorgt er ook voor dat de dagelijkse gang van zaken goed verloopt. Onder andere door meer structuur aan te brengen door regelmatig overleg en goede communicatie in de hele organisatie. “Zo komen we er op tijd achter waar we kunnen inspringen en zorgen we dat iedereen plezier heeft in zijn werk en dat ook blijft doen.” Hoe Manon dit zelf ervaart? “Het mooiste is dat ik voor langere tijd betrokken ben bij de organisatie waardoor je alle ontwikkelingen meemaakt en meegroeit. Ook kan ik heel ad hoc inspelen op alles wat er speelt, dus saai is het nooit!”

Wat kan VAMOS Support voor jouw onderneming betekenen op het vlak van hr?

Onze hr-experts buigen zich dolgraag over jouw vraagstukken. Stuur gerust een berichtje naar M.VanSanten@vamossupport.nl.

Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Anderen lazen ook