Interim marketing adviseur bij Nitea

Aan het begin van 2021 is Emma voor 4 uur per week bij Nitea aan de slag gegaan als interim marketing adviseur. Nitea is opgericht door telers, voor telers en is uitgegroeid tot een betrouwbare leverancier van softwareoplossingen. Tijdens het kennismakingsgesprek en de brainstormsessie, welke onderdelen zijn van het 8-weken traject van White lion, kwam naar voren dat Nitea de klantbeleving en -tevredenheid wilde verhogen en hun marktpositie wilde versterken. Maar dat niet alleen, ze wensten ook een sterkere interne cultuur om daarmee hun employer branding te verbeteren. Ben je benieuwd hoe het marketing team van VAMOS Support dit heeft aangepakt? Read on!

social advertising

Eerst strategie, dan pas de uitvoering

Nadat Nitea het 8-wekentraject van White lion succesvol had doorlopen en het marketing- en communicatieadvies en bijbehorende praktische planning was gemaakt, startte Emma voor een dagdeel per week op locatie met de uitvoering op basis van het strategische plan. In die 4 uur werkt Emma aan het continu meten en optimaliseren van klanttevredenheid en deelt zij vergaande kennis, ontwikkelingen en unieke waarde van de Work-IT software op de kanalen van Nitea. Denk hierbij aan de website, e-mail, webinars, social media en kanalen van derden, om zo steeds meer (potentiële) klanten te bereiken én enthousiasmeren en bestaande klanten nog beter te ondersteunen.

Niet alleen werd veel aandacht besteed aan klanttevredenheid en communicatie, ook de krapte op de arbeidsmarkt verdiende aandacht. Waarom? Het was tijd voor teamuitbreiding! Vacatures werden geplaatst en verspreid. Om ervoor te zorgen dat (potentiële) medewerkers en klanten een nóg frissere kijk op Nitea krijgen, was het belangrijk om bij hen wenselijke associaties te creëren. Een eenduidige boodschap in alle interne en externe communicatie is daarvoor noodzakelijk. Als onderdeel hiervan helpt Emma Nitea ook door ondersteuning te bieden op het gebied van fotografie en huisstijl.

Met het plan en de uitvoering daarvan is een solide basis gelegd om nu – na een jaar – een fulltime marketing- en communicatiemedewerker in vaste dienst te nemen. Hij of zij zal de kneepjes van het vak leren en door VAMOS Support worden opgeleid. Eerdergenoemde werkzaamheden blijven doorgaan en resultaten worden continu gemeten, zodat verbeterslagen direct kunnen worden doorgevoerd. Emma is druk bezig met het vinden van een geschikte marketing- en communicatiespecialist en het voorbereiden van een fijne inwerkperiode en overdracht.

Ben jij de persoon die Nitea zoekt?

Ben jij een eigenwijze allround marketing- en communicatiespecialist? Weet jij de strategie in een handomdraai te vertalen naar actiepunten? En heb je een passie voor het genereren van on- en offline communicatie? Dan is Nitea op zoek naar jou! Bij Nitea kom je te werken in een groeiende organisatie, waarin de medewerkers klanten maximaal ondersteunen bij het gebruik van hun zelfontwikkelde softwareoplossingen. Wil je meer weten over de werkzaamheden? Lees dan hier de vacature.

Wij zetten jouw onderneming op de kaart

Jouw producten, diensten of vacatures kunnen dus nog zo goed zijn, zoals het geval bij Nitea, zonder een effectieve marketingstrategie weet niemand dat je überhaupt bestaat. Hoe zorg je dat de gewenste doelgroep hiervan op de hoogte is? En nog belangrijker: hoe wordt deze overtuigd om jouw product of dienst te kopen of om bij jou te komen werken? Het marketing team van VAMOS Support helpt je met deze en nog vele andere vraagstukken uit de brand!

Aan de slag met het
marketing team
van VAMOS Support?
Laten we kennismaken!

Neem geheel vrijblijvend contact op voor een kennismaking. Wij denken graag met je mee.

Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Anderen lazen ook