Groeien doe je niet zonder een risicoanalyse van DBZ Adviseurs

Bedrijven – hoe klein of groot deze ook zijn – ontwikkelen zich continu door interne en externe factoren. Dag in, dag uit. Zoals je inmiddels weet, draagt VAMOS Support graag op allerlei vlakken een steentje bij aan die ontwikkeling in de meest positieve zin van het woord. Don’t go with the flow, but grow! Om te weten wat jou en jouw bedrijf te wachten staan bij het zetten van nieuwe stappen, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de risico’s die er zijn. Sluiten de huidige verzekeringen op dat moment bijvoorbeeld nog wel aan bij de koers die jouw bedrijf vaart? Als dit als een ver-van-jouw-bed-show aanvoelt, is dat meer dan logisch. Daarom is het logisch dat je hier een expert voor inschakelt, bijvoorbeeld een DBZ Adviseur. Zodra alle risico’s in kaart gebracht en getackeld zijn, staan wij te popelen om verder te bouwen aan jouw droombedrijf.

Strategisch marketingplan communicatie

DBZ Adviseurs – persoonlijk, deskundig en onafhankelijk

DBZ Adviseurs geven bedrijven en particulieren inzicht in de (financiële) risico’s die zij lopen. Ze adviseren en bemiddelen bij het voorkomen, beperken en afdekken van deze risico’s. In een risicoanalyse wordt gekeken naar jouw persoonlijke wensen en doelstellingen, waarna de (financiële) gevolgen van onverwachte en te verwachte gebeurtenissen in kaart worden gebracht. Hieruit volgt een plan van aanpak, waarin wordt vastgelegd welke stappen moeten worden genomen om de geconstateerde risico’s in te dekken.

Geen vervelende verrassingen

Na de analyse blijft DBZ Adviseurs aan je zijde. Zij monitoren periodiek in hoeverre de huidige regelingen en dekkingen nog aansluiten bij de koers die jouw bedrijf vaart. Maak je de overstap naar een andere rechtsvorm, zoals wij dat deden in januari? Verhuis je naar een eigen kantoor? Of is jouw aansprakelijkheid niet optimaal verdeeld? DBZ Adviseurs zorgt dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan: van de aanvraag van verzekeringscontracten tot de begeleiding in geval van schade.

The sky is the limit!

Op zoek naar een sterk regionaal georiënteerde partner die met je meekijkt naar de risico’s binnen jouw bedrijfsvoering? Eentje die ervoor zorgt dat the sky the limit is voor jouw bedrijf en zorgt dat je met een gerust hart kan blijven ondernemen? Dan is het tijd voor een afspraak met een DBZ Adviseur. Laat het ons weten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Anderen lazen ook