VAMOS Support gaat verder als coöperatie!

Vandaag, precies een jaar geleden, werd het fundament gelegd van VAMOS Support. In de tussentijd hebben we niet stilgezeten. Sterker nog, na een nieuw kantoor, vele blije opdrachtgevers en uitbreiding van het team zijn we toe aan de volgende stap. En zoals jullie inmiddels weten, houden wij ervan om alles net even anders te doen dan normaal. VAMOS Support wordt een coöperatie, waarvan onze trouwe Supporters Niek, Thijs, Natascha en Tom de eerste leden zijn. Wat dat verder inhoudt, leggen we je graag uit!

Anders dan anders?

Dat VAMOS Support verdergaat als coöperatie is eigenlijk geen gekke keuze. Wij zijn jong, ambitieus en ondernemend. Het jonge karakter van VAMOS Support is niet alleen terug te zien in de gemiddelde leeftijd van slechts 24,5 jaar, maar ook in onze frisse en energieke geest. Uitgeleerd zijn wij nooit. Bovendien wordt iedere Supporter begeleid met als doel om op strategisch niveau te ondernemen. Om onszelf optimaal te kunnen ontwikkelen en verantwoordelijk te nemen, is vrijheid een must. Daarom genieten VAMOS Supporters van een onbeperkt aantal vakantiedagen en mogen wij gaan en staan waar wij willen, zolang de opdrachtgever maar op nummer één staat! Kortom, VAMOS Support is geen standaard organisatie en kiest daarom voor de niet-conventionele rechtsvorm coöperatie: een samenwerkingsvorm waarbij de krachten van onze experts worden gebundeld onder één naam. Zo kunnen we nog beter met elkaar samenwerken om de droom van iedere mkb-ondernemer waar te maken. Samen weet je meer, samen hoor je meer, samen zie je meer. Oftewel; samen kom je verder!

Blijven doen waar je goed in bent

Natuurlijk blijven wij zoals altijd samen met mkb-ondernemers werken aan het formuleren en uitvoeren van hun bedrijfsstrategie. We helpen bedrijven om zo slim mogelijk te groeien en kijken hierbij naar de fase waarin het bedrijf zich bevindt. Iedere organisatie doorloopt namelijk dezelfde fases, maar elk groeitraject is uniek. Waar de precieze ontwikkeling binnen een organisatie nodig (en soms zelfs essentieel) is, wordt bepaald aan de hand van een intake.

Daar waar het ene bedrijf meer behoefte heeft aan tactische ondersteuning op het gebied van hr is het andere bedrijf genoodzaakt om de omzet te verhogen aan de hand van strategisch marketingadvies en uitvoerende financiële ondersteuning. Samen met de opdrachtgever wordt een plan van aanpak gemaakt. En dan? Dan gaan we aan de slag – VAMOS! Alles wordt achter de schermen uitgedacht, klaargezet en geïmplementeerd. Daarna vieren we gezamenlijk met de opdrachtgever de successen. Voor onze opdrachtgevers verandert er dus eigenlijk niks!

bepalen bedrijfsstrategie

KraGd Notariaat en Westland Accountancy, bedankt!

De overgang naar een coöperatie gebeurt niet zomaar. Daarom willen wij Richard Verbeek van KraGd Notariaat en Ferry Zuiderwijk van Westland Accountancy ontzettend bedanken voor de realisatie van deze rechtsvormwijziging.

Aan de slag met een
adviseur
van VAMOS support?
Laten we kennismaken!

Neem geheel vrijblijvend contact op voor een kennismaking. Wij denken graag met je mee.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Anderen lazen ook