Strategisch specialist op locatie

Heb je al een concrete bedrijfsstrategie? Zijn de doelen bekend en weet je wat je moet doen om de doelen te behalen? Leeft de strategie ook onder de medewerkers in jouw bedrijf? Perfect, dan heb je een goede basis om jouw bedrijf te laten groeien! Wij kunnen ons echter voorstellen dat je moeite hebt om een vinger aan de pols te houden, waardoor je niet precies weet wat je nu moet doen om de strategie te laten slagen? Geen nood, want VAMOS support kan je door middel van strategy consulting (business coaching) ondersteunen tijdens deze fantastische periode van groei en verbetering.

Ondernemen met een strategisch specialist als jouw supporter

Veel ondernemers vinden het moeilijk om de toegevoegde waarde van een strategisch specialist te zien. Ze willen het liefst de touwtjes zelf in de handen houden en bepalen welke kant het opgaat met hun bedrijf. Het idee dat iemand anders ze vertelt wat ze moeten doen vinden ze niet prettig. Echter is dit helemaal niet wat een strategisch specialist doet. Een strategisch specialist is namelijk jouw supporter en attendeert je slechts op de mogelijkheden die er voor jouw bedrijf liggen. Hij of zij ziet graag dat jouw bedrijf groeit en biedt een zo realistisch mogelijk beeld van de kansen en bedreigingen voor jouw bedrijf. De verantwoordelijkheid voor het maken van de keuzes op basis van deze inzichten blijft bij jou.

Een strategisch specialist op locatie van VAMOS support inhuren – dit kun je verwachten:

Als je ons traject hebt gevolgd om de strategie op te stellen, dan weet je dat wij alles zo praktisch en simpel mogelijk willen houden. Tijdens het uitvoeren van de strategie hebben wij een concreet stappenplan en dashboard, zodat we gezamenlijk vinger aan de pols houden en de voortgang kunnen monitoren. Op basis van jouw type bedrijf bepalen wij wie er betrokken moet worden om de strategie te laten slagen. Periodiek hebben we een kort overleg bij je op locatie, waarbij we controleren of we nog steeds de juiste kant op gaan. Dit baseren wij op behaalde resultaten, maar we moeten ook de interne en externe situatie monitoren. Als hier namelijk iets verandert kan dat zomaar betekenen dat we de strategie bij moeten schaven.

Hoe lang duurt het traject van een strategisch specialist op locatie?

Dit traject bieden wij per half jaar aan zodat we hierna kunnen evalueren of onze support nog steeds nodig is. Zodra je de handvatten eigen hebt gemaakt kun je in onze ogen verder. Wij merken echter ook dat het fijn is om een externe onderdeel uit te maken van jouw strategisch team. Wij komen bij veel bedrijven en zien kansen en bedreigingen in de markt die je wellicht kunt benutten. Daarnaast zien wij snel wijzigingen in de organisatie die gevolgen kunnen hebben voor de strategie.

Aan de slag met een organisatieadviseur van VAMOS support? Laten we kennismaken!

Wil je kijken wat strategy consulting voor jouw bedrijf kan doen? Neem geheel vrijblijvend contact op voor een kennismaking. Wij denken graag met je mee.

Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.