Projectmanager op locatie

Ervaar je op dit moment een tijdelijke piek in het aantal projecten, heeft er een projectleider ontslag genomen of is een van de projectleiders ziek of met zwangerschapsverlof? Dan zou je een interim projectmanager op locatie kunnen overwegen. VAMOS Support heeft een ervaren en professioneel team projectmanagers die gewend zijn om (tijdelijk) projectmatig voor bedrijven te werken. Door de ervaring van onze projectleiders kunnen wij projecten in vrijwel elke branche en projectfase oppakken. Hieronder lees je meer over onze projectmanagers.

Waarom een interim projectmanager inhuren?

Soms gebeurt het dat bedrijven overbelast raken door de grote hoeveelheid projecten of doordat er (onverwachts) personeel wegvalt. Op dit soort momenten is het cruciaal om snel te schakelen en in te spelen op de veranderingen in het bedrijf. Met te weinig personeel wordt dit lastig en soms ook chaotisch. Daarom is het een wijze keuze om een interim projectmanager in te huren die tijdelijk jouw projectmanagement oppakt. Zo kunnen jouw projecten effectief door blijven gaan zonder dat er onnodige vertraging ontstaat.

Onze aanpak

Wanneer je aan de slag wil met een professional van VAMOS Support, brengen wij in een kennismakingsgesprek de behoeften van jouw bedrijf in beeld. Bij welke uitdagingen heb je op dit moment ondersteuning nodig? Met welke systemen werkt jouw bedrijf? Hoe zie je een ideale samenwerking voor je? Zodra wij een helder beeld van jouw wensen en behoeften hebben stellen wij een offerte op met een plan van aanpak. Na akkoord offerte gaat onze interim manager voor je aan de slag.

Hoe werkt een tijdelijke projectmanager van VAMOS Support?

Om succesvol de rol van projectmanager te vervullen werken wij interim bij de klant op locatie. Wij hebben een telefoon en een auto, zodat we altijd bereikbaar zijn en overal kunnen komen. Veel meer hebben we niet nodig. Het liefst hebben wij wel (veilige) toegang tot de server en eventuele software systemen. Daarnaast communiceren we altijd met een e-mailadres van het bedrijf en passen wij ons aan aan de cultuur binnen het bedrijf. In principe zullen jouw klanten geen verschil merken tussen ons en de andere projectleiders.

Hoe lang kan een traject van een tijdelijke projectmanager duren?

Uiteraard maken wij voor aanvang heldere afspraken en leggen we dit vast in een duidelijke overeenkomst. In deze overeenkomst spreken we ook een te verwachten doorlooptijd af. Wij leiden het project tot aan de oplevering. Zelfs als het project door onverwachte omstandigheden vertraging oploopt. Wij blijven in nauw contact met elkaar en zijn extreem flexibel, waardoor we altijd een juiste oplossing vinden!

Aan de slag met VAMOS Support? Plan een kennismaking!

VAMOS Support, gevestigd in Westland, helpt je graag verder met het managen van jouw projecten. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.