Operations2021-10-26T14:11:21+00:00

Operations:

Realiseer bedrijfsgroei door proces-optimalisatie en goed projectmanagement

Operations is samengevoegd met Finance tot Process. Klik hier om naar onze expertise Process te gaan. >

Als mkb-ondernemer weet je waarschijnlijk als geen ander dat een plan alleen maar het halve werk is. De uitvoering ervan is minstens even belangrijk en dit is waar operations een cruciaal onderdeel van uitmaakt. Door goed naar het projectmanagement en de processen binnen jouw bedrijf te kijken kun je tijd, geld en energie besparen. VAMOS Support ondersteunt je graag in het optimaliseren van operations binnen jouw onderneming.

Operations

Wat is operations?

Operations, ook genoemd operations management, is een onderdeel van jouw management dat zich focust op de productie van jouw producten en/of diensten. Het houdt in dat je effectief en efficiënt het verloop van processen binnen jouw bedrijf indeelt, zodat alle activiteiten, die binnen jouw onderneming plaatsvinden, meerwaarde toevoegen. Dit is een grote uitdaging en hiervoor kun je het best een professional inschakelen.

Wat kunnen wij voor je op het gebied van operations betekenen?

VAMOS Support heeft per expertise een gedreven team experts en studenten die niet kunnen wachten om jouw operations management eens goed onder de loep te nemen en te verbeteren. Of je nu een projectmanager of operationeel manager op locatie nodig hebt of ondersteuning wenst in het optimaliseren van jouw processen en projectmanagement: VAMOS Support staat voor je klaar!

Operations nieuws & cases

Het Operations-team

Ons operationeel team staat te popelen om voor je te werken. Hier vind je een overzicht van de kanjers die jouw operationele processen naar een hoger niveau kunnen tillen:

Luuk Boers
Luuk BoersProcess
Thijs Hofland
Thijs HoflandStrategy & Process

Kennismaken? Neem contact op!

Vraag jij je af wat VAMOS Support voor je op het gebied van operations kan doen? Voel je vrij om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen voor een kennismaking!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ga naar de bovenkant