Partners

Overzicht en links

Brend Bulders is het go-to reclamebureau in het Westland als het gaat om onderscheidende creaties. Ze bieden een creatief dienstenpakket aan het MKB. Ze blinken uit in het creëren en versterken van merkidentiteiten, zowel online als offline.

Koohd maakt bedrijfsapplicaties op maat, die het leven makkelijker maken. Wil jij kosten besparen, productiviteit verhogen of simpelweg de herhalende taken automatiseren? Met een app op maat zorgt Koohd ervoor dat dit ook voor het MKB mogelijk is.

Zoomin SEO marketing

Heb je een website of webshop en wil je het online bereik dolgraag vergroten? Zoomin’ zorgt dat er meer (waardevolle) bezoekers op jouw website of webshop terechtkomen en dat je meer aanvragen ontvangt door bijvoorbeeld SEO en SEA.

BICT Groep bedenkt, levert en beheert op een flexibele en dynamische manier totaaloplossingen voor alle ICT vraagstukken. Denk hierbij aan het leveren van automatisering, bedrijfstelefonie, hosting services en datanetwerken.

HalloLex is een online platform waar startende ondernemers en ZZP’ers juridische documenten zoals algemene voorwaarden, privacyverklaringen en disclaimers kunnen bestellen.

Bij Van der Meer Verzekeringen vind je verzekeringen, hypotheken en bankzaken onder één dak. Zowel particuliere als zakelijke klanten worden op deze gebieden volledig ontzorgt door dit verzekeringskantoor, waar je nog gewoon binnen kunt lopen.

Als accountantskantoor coacht Westland Accountancy ondernemers naar een hoger doel. Ze ontzorgen iedere ondernemer op gebied van administratie, salarisadministratie, managementinformatie én meer.

LinkThings maakt de wereld van complexe data en Internet Of Things toegankelijk voor iedereen. Zo maken ze bijvoorbeeld data waardevol door het omtoveren van excel sheets in simpele en overzichtelijke Power BI dashboards en verbeteren ze de logistieke keten met ColdCha.

kragd partner

KRAGD Notarissen helpt gedreven ondernemers bij het creëren van inzicht in juridische vraagstukken. Door samen met de ondernemer dieper het bedrijf in te duiken, zorgen zij bij ieder vraagstuk voor een passende juridische oplossing.

Maximizd verzorgt recruitment marketing campagnes. Met een innovatieve aanpak helpen ze jouw bedrijf te onderscheiden en worden potentiële kandidaten aangetrokken. Ze richten zich vooral op diegenen die latent op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

EBH Legal Advocaten en Mediators levert hoogwaardige juridische dienstverlening aan particulieren, het MKB en cliënten in de groot zakelijke markt. Met een ervaren, betrokken en betrouwbaar team zijn ze gespecialiseerd op alle rechtsgebieden.