Grip op zakelijke financiën voor Maximizd

Maximizd, een jong en snelgroeiend Westlands bedrijf, stond voor de uitdaging: grip krijgen op de financiën. Ondernemer Boy had alle financiële aspecten uitbesteed aan een accountant, maar door de snelle groei van het bedrijf en het volledig extern afhandelen van de financiën, miste hij houvast op zijn eigen bedrijf.

Financiële administratie intern beheren

Inzicht krijgen op de financiën, dat is precies waar Process adviseur Sanne goed in is! In juli 2023 startte ze met het intern beheren van de financiële administratie. Het ordenen en herstructureren van de administratie stond hierbij centraal, zodat maandelijks een meeting kon plaatsvinden met begrijpelijke winst- en verliesrekeningen als basis.

Boy benadrukt het voordeel van deze samenwerking: “Ik ergerde mij altijd enorm aan de administratieve rompslomp, dus het is fijn dat ik nog steeds geen tijd hoef te besteden aan de administratie, maar dat het wel wordt uitgevoerd door iemand die begrijpt wat er speelt binnen ons bedrijf. Goed inzicht in de financiën en elke maand een duidelijk en up-to-date overzicht is heel fijn. Dit was ik niet gewend en scheelt mij een hoop tijd en energie.”

Grip op de operatie en de resultaten

Met de groei van Maximizd werd het steeds belangrijker om naast financieel inzicht ook controle te krijgen op de operatie en resultaten. Momenteel maakt Maximizd gebruik van verschillende soorten software. Daarom is Sanne bezig met het zoeken naar een geïntegreerde softwareoplossing waarmee alle processen gestroomlijnd worden, van offertes tot facturatie. Dit geeft niet alleen meer inzicht in de kostprijs en marges van projecten en medewerkers, maar legt ook de basis voor verdere groei en optimalisatie. We willen straks exact weten aan welke knoppen we moeten draaien om het resultaat te optimaliseren.

Balans tussen groei en inzicht

De samenwerking tussen Maximizd en VAMOS Support laat perfect zien hoe wij een ondernemer ontlasten. Sanne zorgt voor balans door maandelijks met Boy het resultaat te bespreken en te laten zien hoe zich dit vertaalt naar de cijfers. Tegelijkertijd verbetert ze inzicht door structuur aan te brengen en processen te optimaliseren. Dankzij deze ondersteuning kan Boy zich richten op zijn passie en ambities, met het vertrouwen dat zijn financiën in goede handen zijn.

“De samenwerking met VAMOS ervaar ik als zeer prettig. Ze ondersteunen in zaken waar ik geen verstand van heb en ook geen energie van krijg als bedrijfseigenaar. De expertise die wij inhuren vanuit VAMOS heeft al tot verschillende successen geleid, zoals een verbeterd inzicht in de financiën dat ook constant actueel is. Dit maakt dat we sneller en efficiënter kunnen schakelen. Kortom, heel tevreden en zou het iedereen aanraden!” – Boy van Niel, Maximizd

Wil jij ook
de volgende stap zetten
in groei met financiële stabiliteit?

Maak vandaag nog een afspraak met VAMOS Support en ontdek hoe wij zorgen voor een actueel financieel inzicht, zodat je sneller en efficiënter kunt schakelen!

Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Anderen lazen ook