Sportief ondernemen is samenwerken om te scoren!

Voordat de People Supporters van VAMOS Support aan de slag kunnen, is het belangrijk dat een goede basis voor tevreden personeel gelegd is. Die eerste stap op het gebied van personeelsbeleid en/of salarisadministratie zet je dan ook samen met de hr-coaches van Westland Accountancy. Zodra de basis staat, kan je met het People team van VAMOS de volgende stap zetten en bouwen aan de hr-strategie: van tevreden personeel naar ambassadeurs van jouw organisatie.

marketeer op locatie

Westland Accountancy – betrokken en dichtbij

De specialisten van Westland Accountancy begeleiden ondernemers in de regio op een sportieve manier naar een hoger doel. Door actieve coaching van jouw bedrijf worden duidelijke doelen gesteld en wordt het voor jou als ondernemer eenvoudiger om te scoren. De hr-coach adviseert bijvoorbeeld over het compleet maken van arbeidsovereenkomsten, toekomstbestendig personeelsbeleid, hoe om te gaan met ziekmeldingen of de opbouw van een beloningsstructuur. Last but not least kan de hr-coach de salarisadministratie zelfs volledig uit handen nemen. En dat doen zij allemaal met een gezonde dosis passie!

Wat Westland Accountancy op hr-gebied voor jou kan betekenen:

  • CAO

  • Salarisadministratie

  • Wet- en regelgeving

  • Arbeidsvoorwaarden (contracten en beloningsstructuur)
  • Ziekmeldingen (arbo)
  • Pensioengegevens
  • Loonsubsidie

Alles voor tevreden personeel

Op zoek naar een stevig fundament, een helder personeelsbeleid of het volledig online beschikbaar maken van de salarisadministratie? Dan is het de hoogste tijd voor de hr-coaches van Westland Accountancy. Na een intake weten zij op welke onderdelen de focus moet liggen voor een goede basis van tevreden personeel.

Let’s connect!

Wij zijn razend benieuwd naar jou! Zin om binnenkort kennis te maken en sportief onderbouwd advies te krijgen? Laat het ons even weten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Anderen lazen ook