Groeien gaat niet zonder juridisch advies

Elk bedrijf – groot en klein – ontwikkelt zich elke dag een stukje verder. Zoals je inmiddels weet, staat VAMOS Support altijd paraat om samen jouw dromen en doelen te realiseren. Start je met een onderneming, samenwerking of ben je bezig met een ander vraagstuk? Tof, wij helpen graag met alle expertises die wij in huis hebben! Echter vallen deze processen niet te realiseren zonder goed juridisch advies. Gelukkig staan de notarissen van KRAGD te poppelen om jou te helpen bij al jouw juridische vraagstukken. Wanneer een passend juridisch advies is gegeven, staat VAMOS Support voor je klaar om jouw bedrijf naar een volgend level te tillen!

KRAGD staat voor Krachtig advies voor Gedreven ondernemers

KRAGD helpt gedreven ondernemers bij het creëren van inzicht in juridische vraagstukken. Dit doen zij net een beetje anders dan andere notarissen. Niet per se omdat zij onderscheidend willen zijn, maar omdat zij geloven dat hun manier van werken past bij deze tijd. Zij gaan naar de klant toe, willen hen leren kennen en komen zo achter de daadwerkelijke behoeftes van de ondernemer. Door samen met de ondernemer dieper het bedrijf in te duiken, zorgen zij bij ieder vraagstuk voor een passende juridische oplossing.

‘’Wij denken echt mee met de ondernemer’’

En dat is waarom VAMOS Support in juni 2020 een vraagstuk opgooide bij KRAGD Notarissen. Door samen met de notarissen van KRAGD te sparren, hebben wij onze energie om kunnen zetten in de coöperatie. En dit heeft volgens Richard Verbeek zeker zijn vruchten afgeworpen: ‘’Bij VAMOS Support is iedereen blij, jullie hebben er zin in en zijn gas aan het geven.’’ Ben jij een gedreven ondernemer die kansen ziet, heb je behoefte aan juridisch advies of wil vanuit juridisch perspectief een blik werpen op de toekomst? KRAGD Notarissen zorgt er in alle gevallen voor dat jouw onderneming wordt voorzien van een goed juridisch advies. Zo kan jij verder groeien, op een juridisch verantwoorde manier.

Juridisch advies nodig?

Net als VAMOS Support opzoek naar notarissen die echt meedenken? Iemand die op zoek gaat naar de achterliggende vraag en je voorziet van een eerlijk juridisch advies? Dan is het tijd om eens te sparren met een notaris van KRAGD.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Anderen lazen ook