Hoe krijg jij bevlogen medewerkers? Doe de HR Check!

Bevlogen medewerkers zijn in een actieve staat van werkgeluk, waardoor ze veel energie hebben toegewijd en betrokken zijn bij zowel hun werk als de organisatie. Deze medewerkers doen nét dat stapje extra, omdat ze zich daar zelf goed bij voelen, dus vanuit de intrinsieke motivatie. Meer heb je eigenlijk niet nodig, toch? En het belangrijkste is dat deze bevlogen medewerkers zich ook gezond en vitaal voelen, waardoor ze met plezier naar hun werk gaan en de kans kleiner wordt dat ze met een burn-out thuis komen te zitten. Wil je weten hoe jij deze win-win situatie kan creëren? Doe de gratis check!

Door middel van een vragenlijst gaan we jouw bedrijf gratis beoordelen. Vul je informatie hieronder in en wij nemen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom VAMOS Support jouw bedrijf kan helpen

De VAMOS People specialisten hebben ervaring met het optimaliseren van een personeelsbeleid. Hierdoor weet jij op welke vlakken er veranderingen doorgevoerd moeten worden voor bevlogen, vitaal en productief personeel.” Wij helpen je graag, we doorlopen samen de volgende stappen:

  • Jij neemt contact met ons op

  • Wij komen een dagdeel langs, bij jullie op locatie

  • Wij doorlopen samen de checklist

  • Wij analyseren de resultaten

  • Je ontvangt een rapport met de scores van de HR Checklist en een persoonlijk advies

Heeft jouw bedrijf hulp nodig op HR gebied?

Het creëren van bevlogen personeel gaat zeker niet over één dag ijs, maar is een proces van meerdere stappen en begint bij het centrale punt van jouw organisatie: de cultuur. Weten al jouw medewerkers waar jullie als organisatie voor staan? Wat zijn jullie kernwaarden? Kijk eens kritisch naar jullie administratie; zijn de personeelsdossiers in orde? Hoe zit het met het verzuimbeheer? Het zijn hele simpele dingen, die in de praktijk vaak nog niet in orde blijken te zijn… Een volgende stap is de structuur. Neem de functies binnen jouw bedrijf – en eigenlijk nog belangrijker – de talenten en vaardigheden van de medewerkers in jouw organisatie eens onder de loep; is dit een goede match? Heb je het idee dat je alles uit de talenten en mensen binnen jouw organisatie haalt en iedereen op de juiste plek zit? Nee? Dan kunnen wij je daarbij helpen!