(Tijdelijke) HR-specialist op locatie voor jouw bedrijf

Mis je de tijd, kennis of ervaring om jouw personeel structureel goed van dienst te kunnen zijn en om jouw personeelsbeleid naar een hoger plan te tillen? Schakel onze HR-specialisten op locatie in voor HR-ondersteuning!

marketeer op locatie

HR-specialist op locatie van VAMOS Support: Dit zijn de mogelijkheden

Op basis van jouw wensen kunnen wij een dag(deel) in de week de HR-taken oppakken en alle verantwoordelijkheden die hierbij komen kijken op ons nemen. Voor hoelang? Zolang dat nodig is! Waarbij kunnen wij jou en jouw medewerkers coachen? Je kunt beter vragen: Waarbij niet? Zolang het bij het HR-vakgebied blijft zijn de mogelijkheden eindeloos. Anders verwijzen we je graag door naar onze collega’s van Finance, Marketing, Strategy of Operations.

Wij kunnen je supporten bij zaken zoals het digitaliseren van personeelsdossiers, het optimaliseren van personeelsadministratie, het voeren van functioneringsgesprekken, maar kunnen ook zeker human resource in jouw organisatie naar een hoger niveau tillen, door het ontwikkelen van een vitaliteitsplan of ontwikkelingsplan, het begeleiden/onboarden van (nieuw) personeel en het opzetten van communicatiesystemen en gesprekscyclussen. Laat het allemaal gerust aan ons over!

Onze aanpak

Lijkt het je tof om aan de slag te gaan met een (tijdelijke) HR-specialist op locatie van VAMOS Support? Dit is onze aanpak: Eerst neem jij contact met ons op om jouw obstakels met ons te delen. Samen bespreken we jouw uitdagingen en gaan wij kijken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Vervolgens zetten we gezamenlijk een strategie en stappenplan op om de HR van jouw bedrijf te verbeteren. Daarna kun je ervoor kiezen of je het vanaf dat moment zelf oppakt of dat je VAMOS Support in het uitvoeren van het stappenplan wil betrekken. Wij doen dit natuurlijk met alle liefde en passie voor je! Na een bepaalde periode gaan we de ontwikkelingen samen evalueren en kijken hoe de toekomst van jouw HR-afdeling en ons samenwerkingsverband eruitziet.

Aan de slag met HR?

Wil jij graag de HR van jouw bedrijf verbeteren en ben je op zoek naar een HR-specialist op locatie? Neem meteen geheel vrijblijvend contact op met VAMOS Support voor het plannen van een kennismaking. Wij hebben er nu al zin in! Jij ook?

Anouk van der Ende

Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.