Nieuwsbrief maken? Wij helpen je met je E-mailmarketing

E-mailmarketing is een krachtige marketing tool voor bedrijven. De return on investment is met e-mailmarketing enorm hoog en je kunt jouw conversieratio effectief verhogen met goede nieuwsbrieven. Als je nog twijfelt of het maken van een nieuwsbrief iets voor jouw bedrijf is, aarzel niet en schakel vandaag nog VAMOS Support in. Hieronder leggen we je uit wat e-mailmarketing is, wat de voordelen zijn en hoe je het voor jouw bedrijf in kunt zetten.

e-mailmarketing nieuwsbrief

Wat zijn de voordelen van e-mailmarketing?

Het inzetten van e-mailmarketing heeft diverse voordelen voor jouw bedrijf:

 • E-mailmarketing is de meest rendabele manier om te verkopen.
 • Het is relatief goedkoop om e-mails te versturen.
 • De resultaten zijn goed meetbaar.
 • De e-mails kunnen in jouw eigen huisstijl gemaakt worden.
 • E-mails kun je op maat versturen door te segmenteren.
 • Het gebruik van persoonlijke elementen in jouw e-mail verhoogt de respons.

Nieuwsbrief ontwerpen: hier moet je rekening mee houden

E-mailmarketing, oftewel nieuwsbrieven versturen of marketing automation, wordt voor onder andere de volgende doeleinden ingezet:

 • meer bezoekers naar een website leiden
 • leads genereren
 • informeren op de juiste momenten in de customer journey
 • directe verkoop via de nieuwsbrief

Een goede nieuwsbrief moet professioneel, herkenbaar en duidelijk uitzien. De eerste zinnen moeten zo aantrekkelijk zijn dat de lezer door wil lezen en uiteindelijk ook naar de website door wil klikken. Het gebruik van pakkende call-to-actions is hierin enorm belangrijk.

Hoe kun je een nieuwsbrief maken?

Er zijn meerdere online programma’s voor e-mailmarketing, waarin je jouw nieuwsbrief op kunt maken, zonder dat je verstand hoeft te hebben van HTML of codering. MailChimp en LaPosta zijn twee bekende online programma’s waarmee je e-mails in eenvoudige stappen kunt designen. Met deze programma’s kun je tot 2.000 contacten e-mails gratis versturen. Als je liever geen logo van het online programma onderaan jouw nieuwsbrief wil, kun je een abonnement nemen of mail credits kopen.

Ga vandaag nog aan de slag met het maken van een nieuwsbrief

Ons team met e-mail marketing specialisten heeft de ervaring om deze online programma’s voor je in te stellen en templates klaar te zetten, waarin je verder kunt werken en jouw nieuwsbrief kunt maken. Uiteraard kunnen we je ook volledig ontzorgen op het vlak van e-mailmarketing, waardoor je nergens naar om hoeft te kijken. We helpen je graag met het opzetten van jouw e-mailmarketing campagnes.

Kennismaken met VAMOS Support?

Wil je graag kennismaken met VAMOS Support om te kijken wat we voor je kunnen betekenen op het vlak van e-mailmarketing? Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.