Logo en huisstijl laten ontwerpen

Ben je op zoek naar een nieuw logo of een volledige huisstijl voor jouw bedrijf? Dit is cruciaal om de identiteit van de onderneming te weerspiegelen naar de buitenwereld. Het draagt bij aan je branding en helpt je in het creëren van pakkende visuals voor onder andere je social media marketing. Laat jouw logo en huisstijl ontwerpen door VAMOS Support!

logo en huisstijl laten ontwerpen

Waarom een logo of huisstijl laten ontwerpen?

Een goede huisstijl is allesomvattend. Soms een parel voor het oog, soms doelgericht en toegespitst op de juiste doelgroep: een goede huisstijl pakt je direct en spreekt aan. Het leuke aan een sterke huisstijl is dat je het binnen elk onderdeel van jouw bedrijf kunt implementeren.

Elke keer dat iemand in aanraking komt met jouw bedrijf, bestaat de kans om aan het beeld en merk te bouwen. Van iets kleins en vanzelfsprekends zoals visitekaartjes tot een bestickerd wagenpark en originele giveaways. Het is het gezicht van jouw onderneming en vaak de eerste kennismaking die mensen met jouw bedrijf hebben. Het klinkt misschien cliché, maar dit maakt het niet minder waar; je hebt maar één kans voor een eerste indruk.

Wat kun je verwachten als wij een logo of huisstijl voor je gaan ontwerpen?

VAMOS Support weet als geen ander, hoe je een krachtige huisstijl en logo kunt ontwikkelen. We vinden het enorm belangrijk dat de nieuwe huisstijl aansluit bij jouw bedrijf, maar wellicht nog veel belangrijker, dat we ermee jouw ideale klant aanspreken. Een goede branding spreekt jouw doelgroep aan en motiveert ze om in contact met jouw business en aanbod te blijven. Voorafgaand aan het designproces besteedt onze huisstijl ontwerper daarom veel tijd aan het verkennen van de behoeften van jou en jouw doelgroep.

Zodra dit helder is, gaan we aan de slag met de nieuwe uitstraling van jouw onderneming. Wanneer we de nieuwe uitingen aan je hebben gepresenteerd en je het eens bent met de plannen, leggen we alle visuele uitingen vast in een style guide. Deze geeft je een beeld van hoe je de verschillende uitingen voor jouw bedrijf het meest effectief in kunt zetten en wat je juist moet vermijden.

Wanneer is het traject van een nieuw logo of huisstijl geslaagd?

We vinden dat het traject geslaagd is, wanneer zowel ons creatieve team als de ondernemer op één lijn zitten wat betreft de nieuwe huisstijl. Dat er een mooi plan ligt om de nieuwe stijl door te voeren en dat jouw klanten, personeel en relaties er enthousiast op reageren.

Je huisstijl of logo laten maken door een grafische vormgever van VAMOS Support? Laten we kennismaken!

Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan met een nieuwe huisstijl voor jouw bedrijf? VAMOS Support helpt je graag verder. Neem geheel vrijblijvend contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.