Een nieuwe website of webshop

Wil je graag een nieuwe professionele website of webshop voor jouw bedrijf? Een nieuwe website met een modern webdesign, die responsive is en goed vindbaar in zoekmachines zoals Google? We helpen je graag verder!

Nieuwe website en webshop

Waarom een website of webshop belangrijk is

Wellicht vraag je jezelf af waarom je zou moeten investeren in een website, terwijl je dit misschien jaren geleden al een keer hebt gedaan. We zien regelmatig dat de website van een bedrijf niet is meegegroeid met de onderneming of met de tijd. Een website in een nieuw jasje steken zorgt dat nieuwe interactie met bezoekers wordt gegenereerd en tilt jouw website en bedrijf naar een hoger niveau.

Een nieuwe website of webshop draagt bij aan jouw marketing

De basis van een mooie en goedwerkende website begint bij een passend webdesign. Een website is immers het digitale visitekaartje van jouw bedrijf. Daarnaast is een website meestal een belangrijk onderdeel van een sterke marketingstrategie. Het helpt je om je marketinguitingen op een effectieve en visueel aantrekkelijke wijze over te brengen.

Zorg voor een responsive website of webshop

Een responsive website is aangepast voor telefoon, tablet en desktop. Tegenwoordig bezoeken steeds meer mensen een website via hun smartphone of tablet. Het is daarom van groot belang dat jouw website ook op deze apparaten net zo goed getoond wordt als op de desktop. Daarom ontwerpen we jouw website zodanig dat deze gebruiksvriendelijk is voor alle telefoons, tablets en afmetingen van computerschermen.

Word beter vindbaar door middel van SEO of SEA

Onze SEO- en SEA-specialisten zorgen ervoor dat jouw website zoekmachinevriendelijk is, wat leidt tot een hoger zoekresultaat in onder andere Google. Dit creëert meer bezoekers op de website, die je mede door SEO (search engine optimization) en SEA (search engine advertising) de juiste informatie of het juiste product kunt aanbieden. Een krachtig webdesign dat aansluit bij jouw bedrijf is zonder twijfel een investering die zichzelf terugverdient!

Onze aanpak

Door de vele ervaring die we met ons team hebben, weten we precies hoe een goed werkende site zowel qua uiterlijk als ook technisch in elkaar moet zitten. Of je nu opzoek bent naar een webpagina of een complete webshop: we werken graag samen met je aan het digitale visitekaartje van jouw bedrijf. We ontwerpen jouw website in een fijn en gebruiksvriendelijk systeem, waardoor je eventueel zelf dingen kunt bewerken of veranderen. Geen zin of tijd hiervoor? Dan nemen we ook dit voor je uit handen.

Ons team van grafische vormgevers zal naar de huisstijl van jouw bedrijf kijken en een krachtig en passend resultaat neerzetten. We vinden het belangrijk om de klant mee te nemen in dit creatieve proces. Daarnaast gaan onze SEO- en SEA-specialisten ervoor zorgen dat je nieuwe website zo goed mogelijk vindbaar wordt in de zoekmachines.

Wat kost een nieuwe webshop of website?

Een mooi webdesign en goed werkende website hoeft niet duur te zijn. We kunnen de inhoud van jouw huidige website verwerken in een nieuw jasje. Wil je een geheel nieuwe website? Samen met ons team gaan we het webdesign zo inrichten, dat het een verlengstuk is van jouw bedrijf en geven we je advies over de invulling van de website.

Maak geheel vrijblijvend kennis met VAMOS Support

Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Maak geheel vrijblijvend kennis met VAMOS Support om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.