Copywriting SEO: Beter vindbaar en hogere conversie met pakkende teksten

Copywriting SEO is iets waar veel bedrijven tegenwoordig in investeren. Maar wat is copywriting (SEO) eigenlijk en welke voordelen heeft dit voor jouw bedrijf? Hieronder leggen we het uit.

copywriting SEO

Wat is copywriting?

Copywriting is het schrijven van een tekst met als doel om iets te verkopen. Dit kan voor bijvoorbeeld een flyer, een advertentie in de krant of een nieuwsbrief zijn. De lezer moet geboeid blijven en misschien nog wel belangrijker, gemotiveerd worden om jouw product te kopen. Het schrijven van wervende teksten voor commerciële doeleinden is echt een vak apart. Vooral online is dit heel belangrijk. Met zo min mogelijk tekst moet je ervoor zorgen dat de lezer zoveel mogelijk informatie krijgt over jouw product of dienst. Het doeleinde hiervan is dat hij of zij getriggerd wordt om verder te gaan in het aankoopproces. Het investeren in copywriting levert jouw bedrijf op lange termijn veel op en verhoogt de conversie.

Copywriting SEO: verbeter jouw vindbaarheid op Google

Wanneer je naast het verhogen van jouw conversie ook nog beter vindbaar wil worden in Google, is het belangrijk om in jouw teksten rekening te houden met SEO. SEO staat voor ‘search engine optimization’. In het Nederlands betekent dat zoekmachineoptimalisatie. Het helpt je om met jouw website goed vindbaar te worden en hoog te scoren in de zoekresultaten van zoekmachines. Hierdoor word je door nieuwe, potentiële klanten sneller gevonden.

VAMOS Support is expert op het vlak van copywriting SEO

We kunnen je helpen om teksten op te stellen voor reclames, folders, e-mails, nieuwsberichten en eigenlijk alle varianten van copywriting die je kunt verzinnen. Wil je dat de tekst de klant over de streep trekt om een aankoop te doen of wil je dat de lezer in de tekst precies ziet wat jouw bedrijfsidentiteit is? Of misschien allebei? Geen probleem voor de schrijvers van VAMOS Support. We schrijven op een professionele manier teksten, rekening houdend met aanspreekvorm, stijl en structuur van het bedrijf. De teksten gaan je uiteindelijk helpen om je doel te bereiken. Neem geheel vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.