Verbetertraject: Procesoptimalisatie financiële processen

Wil je jouw tijd als ondernemer zo effectief mogelijk besteden? Ook op het vlak van financiën? In het verbetertraject procesoptimalisatie financiële processen gaan wij actief aan de slag om jouw administratie op elk vlak te verbeteren. Tijdens dit traject kijken wij naast jouw administratie ook naar de kansen op het vlak van rendement en jouw financiële processen. In dit artikel lees je meer over dit traject.

Administratieve ondersteuning voor ondernemers

Als ondernemer steek je vaak vele uren in jouw bedrijf en houd jij je constant bezig met commerciële, operationele of managementactiviteiten. Hierdoor blijft er echter weinig tijd meer over voor de financiële administratie, terwijl dit minstens zo belangrijk is. VAMOS Support ondersteunt je hierin. Wij helpen je met het bijhouden van de administratie. Jij kunt je focussen op de taken waar je goed in bent en je weer het plezier terugvindt in het ondernemen.

VAMOS Support helpt

VAMOS Support bestaat uit young professionals die veel kennis hebben opgedaan van het financiële aspect van voorgaande klanten. Deze young professionals zijn hierdoor in staat om structuur aan te brengen in de administratie. Dit noemen we procesoptimalisatie op financieel gebied. Als je net begonnen bent met het opstarten van een nieuwe onderneming is VAMOS Support in staat om je te helpen met het inrichten van de financiële administratie. Is de huidige administratie nog niet digitaal, maar wil je zo snel mogelijk van dat papierwerk af? Dan zijn wij in staat om de volledige administratie te digitaliseren. Dit alles bestaat uit een traject van 8 weken, waarin wij kennis zullen delen en de administratie op orde zullen helpen.

Hoe werkt de finance check?

Aan de hand van een aantal stellingen vormen wij een specifiek advies voor je onderneming. Het beantwoorden van deze stellingen geeft ons inzicht in de huidige stand van zaken. Indien er door jou aangegeven wordt dat bepaalde dingen niet efficiënt verlopen bieden wij daar oplossingen voor aan. Je hoeft alleen de finance check in te vullen en VAMOS Support doet de rest!

Ingevuld > Start procesoptimalisatie

Nadat je de finance check hebt ingevuld zullen wij contact opnemen en bepalen of er een samenwerking kan worden aangegaan. Wij hebben de beschikking over een divers en hoogopgeleid team van (young) professionals en studenten. Ieder type onderneming vergt een andere aanpak en door onze diversiteit zijn wij in staat voor elk type onderneming een oplossing te bieden. Daarnaast zorgt de synergie tussen de verschillende onderdelen van VAMOS Support voor een breed aanbod aan mogelijkheden.

De Finance Check is beschikbaar voor bedrijven uit de volgende categorieën:

  • fase 1: start up-fase, < 8 medewerkers

  • fase 2: rollercoaster fase, 8-25 medewerkers

  • fase 3: puberfase, 25 – 50 medewerkers

  • fase 4: scale-up fase, 50 – 150 medewerkers

  • fase 5: flow fase, > 150 medewerkers

Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.