VAMOS Support is een Great Place to Work®

Bij VAMOS Support doen we het graag net even anders dan de rest. En dat wordt gewaardeerd! VAMOS Support is namelijk gecertificeerd als ‘Great Place To Work’. Deze onderscheiding wakkert niet alleen ons interne vlammetje aan, het opent ook de deuren naar de jaarlijkse Best Workplaces Awards.

Great Place to w-w-wat?

Great Place To Work richt zich op het creëren van een cultuur van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. De certificering is volledig gebaseerd op de stem van medewerkers en komt tot stand door een uitgebreid onderzoek. Al ruim 30 jaar (en binnen 60 verschillende landen) worden jaarlijks zo’n 10.000 organisaties getest op geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Het onderzoeksresultaat binnen onze organisatie? 92% van onze Supporters, oftewel collega’s, is het ermee eens: VAMOS Support is een geweldige werkplek!

Meer dan alleen een werkplek

Saamhorigheid blijkt een ware uitblinker. 100% van onze hechte club Supporters zegt zichzelf te kunnen zijn en te kunnen rekenen op elkaar. Vertrouwen en plezier vormen de basis voor betere individuele prestaties, teamprestaties en bedrijfsresultaten. Groei en innovatie volgen dan vanzelf.

Open kaart spelen, dat vinden we belangrijk,” aldus Rhodé Uittenbroek, People Adviseur bij VAMOS Support. “Hoewel we het succes van de certificering samen vieren, erkennen we de ruimte voor verbetering. We zetten onze schouders eronder om een positief verschil te blijven maken.

Vlammen bij VAMOS!

Vlammen bij VAMOS betekent elke dag iets nieuws leren, een directe impact hebben op mkb-bedrijven en werken met een jong en vooruitstrevend team dat een portie gezelligheid niet uit de weg gaat. Is de vonk overgeslagen? Klik hier voor onze openstaande vacature(s)!

Anderen lazen ook