Bedrijfskleding: Een blijvende indruk achterlaten met uniforme kleding

Het dragen van werkkleding heeft veel voordelen. Heb je een bedrijf en wil je dat jouw personeel dezelfde kleding draagt? Hieronder leggen we je de toegevoegde waarde van bedrijfskleding uit en hoe VAMOS Support je daarbij kan ondersteunen.

De voordelen van bedrijfskleding

Bedrijfskleding kan voor een groot aantal bedrijven een mooie manier zijn om de huisstijl door te voeren. Vaak staan de medewerkers, direct of indirect, in contact met een groot aantal relaties. Het is zonde om deze contactmomenten onbenut te laten. Zie het als een uitgelezen kans om te bouwen aan het merk van jouw bedrijf. Daarbij kan werkkleding natuurlijk ook andere doelen dienen. Denk hierbij aan een stuk comfort en veiligheid voor de medewerkers of natuurlijk als ideale give-away. Een cadeau dat relaties kunnen aantrekken en tegelijkertijd reclame lopen voor jouw bedrijf, kan het nog mooier?

Wat kan VAMOS Support voor jou betekenen op het gebied van werkkleding?

Wil je werkkleding zoals een trui, hoodie of vest laten bedrukken? Of wil je bedrijfskleding met een logo van jouw bedrijf erop? VAMOS Support werkt samen met diverse professionele partners en is de schakel tussen de leverancier en jouw bedrijf. Met onze kennis weten we precies wat voor kleding bij jouw bedrijf en werkzaamheden gaat passen. We regelen alles en zorgen dat je hier geen omkijken naar hebt.

Bedrijfskleding bedrukken?

Wil je graag samen met VAMOS Support werkkleding voor jouw bedrijf realiseren? We denken graag met je mee. Neem geheel vrijblijvend contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.