Tijdelijke invulling van een zwangerschapsverlof? VAMOS!

Wat doe je als een medewerker haar zwangerschap aankondigt? Als ondernemer ben je in eerste instantie blij voor jouw medewerker, maar dat neemt niet weg dat je voor een aardige uitdaging staat qua planning.

De datum van het verlof lijkt nog zo ver weg, maar ondertussen proef je de onrust in het team: moeten wij het werk van onze collega op ons nemen, komt er een nieuwe collega? Vullen we de functie intern op of wordt een externe partij ingeschakeld? Gaan we onze doelen nog halen of moeten we de koers bijstellen?

Het is fijn om hier tijdig duidelijkheid in te krijgen en de rust in het team terug te brengen. Niet alleen voor de collega’s die het werk tijdelijk zouden overnemen, maar ook voor de zwangere dame in kwestie. Na haar verlof is het fijn als zij rustig aan haar werk weer op kan pakken, zonder direct tegen een berg achterstallig werk aan te lopen. Daarnaast krijg je de kans om iemand van buitenaf, met een frisse blik naar het werk te laten kijken.

Marketing adviseur vult functie in bij Stolze 

Bij Stolze was het afgelopen jaar niet de vraag óf iemand nodig was om het werk over te nemen. De vraag was wanneer iemand kon starten om de doorlopende werkzaamheden op te pakken.

Wat eigenlijk 3 maanden ondersteuning van het marketingteam moest zijn, mondde uit in een samenwerking die nu bijna een jaar duurt. Hoe deze samenwerking bevalt? We vroegen het aan Mirjan den Drijver (a.i. marketing manager van Stolze).

“VAMOS Support bestaat uit een team jonge en gedreven professionals, die niet bang zijn om oplossingen aan te dragen die buiten de gebaande paden liggen. Als ik met drie woorden de dienstverlening van VAMOS moet omschrijven, kies ik flexibiliteit, professionaliteit en daadkrachtig. Dankzij Joy’s support is ons team een sterke speler rijker.” 

Tijdelijke vervanging bij zwangerschapsverlof 

Bij VAMOS Support snappen we heel goed dat de tijdelijke vervanging van zwangerschapsverlof soepel moet lopen. Hierbij biedt het inschakelen van een tijdelijke expert de ideale uitkomst. Tijdens een zwangerschapsverlof zorgen wij voor (het behouden van) efficiënte processen, ijzersterke marketing of bevlogen personeel. VAMOS! 

Zwangerschapsvervanging,
snel geregeld! 

Benieuwd naar de opties van VAMOS Support? We denken graag mee met de mogelijkheden die het beste bij jouw bedrijf passen! 

Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Anderen lazen ook